Stiri: Finante

Parteneriat FIRST BANK si PayPoint

Parteneriat între FIRST BANK și PayPoint

14.05.2019

FIRST BANK semnează un parteneriat cu PayPoint pentru plata ratelor la credite. Serviciul este dedicat exclusiv clienților Eurobank ale căror credite sunt administrate de FIRST BANK. Această modalitate de plată a ratelor la credite este disponibilă începând cu data de 6 mai 2019 și face parte din noua strategie de business a băncii, orientată către digitalizare.

Parteneriat FIRST BANK și PayPoint. E o nouă etapă pentru bancă

“Este o nouă etapă în procesul de transformare demarat de First Bank, prin care dorim să ne asigurăm că răspundem nevoilor clienților rapid și flexibil. Am selectat cea mai bună opțiune pentru clienții Eurobank, transpusă în colaborarea cu PayPoint România. Parteneriatul a luat în calcul gradul mare de acoperire al sistemului de plată PayPoint, eficientizarea modului de achitare a ratelor prin plusul de confort și economia de timp” a menționat Nikos Chaniotis, Vicepreședinte First Bank.

Parteneriat FIRST BANK și PayPoint. Plata ratelor fără costuri suplimentare

Clienții cărora li se adresează această soluție vor putea plăti ratele la credite fără costuri suplimentare, într-un mod simplu și sigur în cele peste 11.700 de locații PayPoint din toată țara, economisind astfel timpul necesar vizitei la una dintre sucursalele FIRST BANK.

Conform PayPoint România, 81% dintre utilizatori se deplasează maximum 500 m până la cel mai apropiat punct de plată. Operațiunea propriu-zisă de achitare a unei rate nu depășește 1 minut. În plus, cele 11.700 de puncte de plată existente la nivel național sunt amplasate, în general, în magazine de proximitate, cu program prelungit de lucru.

Parteneriat FIRST BANK și PayPoint. Cum se realizează plata?

Plata ratelor se realizează prin scanarea codului de bare tipărit pe informarea primită de clienți. După aceea trebuie menționată suma de plată. Plățile se fac exclusiv în RON. Ratele creditelor în valută vor fi plătite la cursul BNR din ziua respectivă.

„Ne încântă să anunțăm un nou parteneriat pe segmentul financiar-bancar, zonă unde siguranța financiară pentru consumatori este prioritatea noastră absolută. Suntem convinși că beneficiile sistemului PayPoint vor fi apreciate de clienții noului nostru partener, asigurând succesul acestei colaborări. Ne referim îndeosebi la proximitate, accesibilitate, dar și la faptul că prin ele contribuim la un stil de viață dinamic și financiar responsabil”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Citește și Sales & Marketing Conference 2019: Cum construiești un brand puternic în era digitală?