Stiri: Logistica

Parteneriat Kreisel Electric - VinFast

Kreisel Electric și VinFast, parteneriat pentru dezvoltarea unei noi baterii pentru mașinile electrice

06.08.2019

Kreisel Electric și VinFast au semnat, recent, un nou contract de colaborare pentru a dezvolta în comun o baterie pe care VinFast o va promova în propriile mașini și autobuze începând cu anul 2020.

Așadar, Rainbach (Austria) – VinFast Manufacturing & Trading Co., Ltd. (VinFast) a anunțat un acord de colaborare cu Kreisel Electric în vederea dezvoltării unei soluții de baterie pentru mașinile și autobuzele electrice ce vor fi produse în fabrica VinFast din Vietnam.

Parteneriat Kreisel Electric – VinFast. Avantaje

Motivele pentru care Kreisel a luat această decizie au fost criteriile de înaltă calitate, greutate redusă, siguranță sporită și durabilitate.

Datorită acestei colaborări cu Kreisel, VinFast poate să își sporească producția de mașini și autobuze electrice, ceea ce îi va permite să își promoveze vehiculele electrice bazate pe tehnologia Kreisel în 2020.

Parteneriat Kreisel Electric – VinFast. Una dintre cele mai renumite companii în noua industrie a energiei

Kreisel Electric esta în momentul de față una dintre cele mai renumite companii în noua industrie a energiei. Produsele Kreisel Electric se evidențiază prin caracterul compact, buna disipare a căldurii, siguranța sporită, încărcarea rapidă și durata de viața îndelungată a bateriilor, toate acestea combinate cu un cost scăzut de producție. De curând, Kreisel Electric a primit premiul Product Leadership Award de la Frost & Sullivan, o distincție acordată companiilor cu produse și tehnologii revoluționare ce au posibilitatea de a schimba lumea.

Parteneriat Kreisel Electric – VinFast. Calitate și siguranță

“Noi credem că Kreisel Electric oferă mașinilor electrice VinFast soluții care impun trenduri și care vor contribui la convingerea consumatorilor prin calitate și siguranță” a declarat Le Thi Thu Thuy – vicepreședinte Vingroup și director VinFast.

Parteneriat Kreisel Electric – VinFast. Sisteme inovatoare pentru e-mobilitate

Kreisel Electric GmbH & Co KG (Austria) oferă soluții de sisteme inovatoare pentru e-mobilitate și aplicații staționare și dezvoltă cele mai ușoare și eficiente baterii de înaltă performanță din lume. Proiectele companiei cuprind:

  • mașini de pasageri
  • autobuze
  • camioane
  • bărci
  • aeronave
  • soluții staționare de depozitare

Citește și CTP se extinde în Bulgaria. Anunțul făcut de companie!