Stiri: Retail

Pepkor Europe - magazine PEPCO

Magazinele PEPCO, decizie importantă pentru creșterea profitabilității

10.07.2019

Pepkor Europe, lider pan-european în retail de tip discount variety, a anunțat că a ales Oracle Cloud pentru a sprijini viitoarea strategie de creștere a mărcilor sale: PEPCO, Poundland și Dealz. Retailerul comercializează îmbrăcăminte și bunuri de larg consum, produse alimentare, de sănătate și produse de înfrumusețare pentru familiile cu bugete restrânse.

Magazinele sale se regăsesc în toată Europa.

Pepkor Europe. 228 de magazine PEPCO în România

„Brandurile Pepkor Europe deservesc clienți din 14 țări prin cele peste 2.000 de magazine ( spre exemplu, avem 145 de magazine în Ungaria și 228 magazine în România), oferind o gamă diversă și în continuă evoluție de produse, cu o valoare adăugată mare pentru clienții noștri, ajutată de un business cu volume mari de produse. Suntem încrezători în capacitatea îmbunătățită de gestionare a stocurilor la nivel centralizat pe care o oferă Oracle Retail, lucru care ne va crește agilitatea și flexibilitatea operațională prin îmbunătățirea vizibilității inventarului și a marjelor de profit”, a declarat Andy Bond, CEO Pepkor Europe. „După o evaluare riguroasă, am ales Oracle ca partener al nostru pentru acest element cheie al transformării infrastructurii noastre”.

Pepkor Europe. Serviciul Oracle Retail Merchandising Cloud

Compania va folosi serviciul Oracle Retail Merchandising Cloud pentru a unifica gestionarea inventarului și sistemul Oracle ERP (planificarea resurselor organizației) pentru a automatiza și eficientiza procesele end-to-end de gestiune financiară ale organizației.

Pepkor Europe. Compania avea nevoie de o bază tehnologică

„Pepkor Europe avea nevoie de bază tehnologică care să corespundă cerințelor sale de business și care să ofere un nou nivel de înțelegere și eficiență operațională”, a declarat Mike Webster, vicepreședinte și director general al Oracle Retail. „De la sisteme financiare backend la gestionarea operațiunilor complexe de retail, numai Oracle Cloud poate oferi soluții end-to-end. Pepkor Europe trebuie să-și continue expansiunea internațională, reușind să suțină în același timp mai multe sisteme contabile, valute, documente în limbi străine și entități juridice”.

Pepkor Europe. Branduri

Pepkor Europe este o companie înființată în 2015. Compania cuprindea trei retaileri puternici. Este vorba de:

  • PEPCO
  • Poundland
  • Dealz

Pepkor Europe deține, în prezent, 2.473 de magazine în 14 țări. Per total, compania are peste 33.000 de persoane.

Citește și Mai multe zboruri Wizz Air de la Târgu Mureș către Budapesta