Premii Minio Studio.

Minio Studio, 14 premii la festivalurile de comunicare

22.12.2020

Premii Minio Studio. Agenția de comunicare strategică Minio Studio anunţă că a încheiat anul 2020 cu 14 premii la festivalurile de comunicare locale și regionale. Astfel, Minio Studio devine cea mai premiată agenție locală independentă.

“Minio este o agenție versatilă, care derulează campanii integrate, complexe, cu un puternic filon strategic. Aceste distincții confirmă că livrăm exact ceea ce promitem. Nu este un singur premiu, un singur canal sau o singură campanie. Ne-am bucurat de recunoaștere pentru 6 dintre proiectele noastre, și încă tot atâtea au fost nominalizate”, a declarat Ioana Mucenic, CEO al agenției.

Premii Minio Studio. Iată rezultatele de anul acesta:

• Agenția a obținut: 2 premii Effie Awards (un Bronz și un Silver), 5 premii Romanian PR Award (1 Gold și 4 Silver), 3 premii Webstock (3 Bronze), 3 premii Festival of Media – alături de Zenith Media (1 Gold, 1 Silver, 1 Bronz) și 1 premiu la Gala Premiilor Piața.

• Minio Studio ocupă locul 10 în rankingul Effie Awards.

• Agenția s-a clasat pe locul 3 la Romanian PR Award, după numărul de distincții primite.

• Cel mai premiat proiect al agenției a fost cel realizat pentru Durex – Prezervativul Potrivit, campanie derulată în 2019, care a primit 7 distincții.

Citeşte şi Program Kaufland Crăciun 2020 şi Anul Nou 2021. Anunţ important

 

 

 

Citiți și despre: