Stiri: Companii

Profi Partener

Profi, 1.000 de magazine Partener

25.11.2022

1.000 dintre cei 28.000 de colegi care lucrează sub marea umbrelă Profi au ales până în acest moment să devina antreprenori care conduc magazine Partener în cadrul acestei rețele.

“Faptul că ne-am propus strategic să transformăm cât mai multe dintre magazinele integrate în magazine Partener este unul dintre ingredientele succesului Profi,” declară Magda Amarie, directorul proiectului Partener Profi. “Ceea ce face ca postura de Partener să fie atât de atrăgătoare și explică viteza tot mai mare de înrolare în această parte din rețea o spun cel mai bine chiar Partenerii noștri.”

Proiectul este deschis atât angajaților Profi, cât și persoanelor din afara rețelei Profi care au experiență în retail și dorința de a reuși. Pentru serviciile de management şi de operare a magazinului, Profi oferă Partenerului un buget fix garantat lunar (bugetul pentru angajați), un comision lunar din vânzări și un bonus anual, acesta putând ajunge la venituri similare cu cele ale unei poziții de senior management.

Testimoniale Parteneri 

“Să deschizi un magazin este ușor, să îl păstrezi deschis este o artă,” este de părere Ștefania Voica, Partener Profi. “De cele mai multe ori, două minți luminate fac mai mult decât una singură, așa că orice antreprenor ar trebui să îmbrățișeze fără reținere ideea unui parteneriat în afaceri. Indiferent că vorbim de idei, experiența în business, resurse financiare, reputație, anumite competențe, cunoștințe sau calități, drumul spre succes parcă devine mai simplu atunci când ai pe cineva alături.”

“Peste 3 săptămâni împlinesc un an de Parteneriat și imediat am 10 ani în compania Profi,” declară la rândul său Mathe Emese. “Singurul meu regret în ultimele 12 luni este  că nu am făcut pasul acesta mult mai repede. De ce? Pentru că mă simt mult mai motivată, nu simt stresul șefilor de magazin și am posibilitatea să îmi împart timpul cum consider eu mai bine, așa că reușesc să fiu mult mai productivă, iar datorită fluctuației foarte mici de personal, echipa veche cu care lucrez de ani întregi mă ajută să îmi ating obiectivele. De aceea recomand la toată lumea să facă acest pas!”

Iată și gândurile unui alt partener, care a preluat magazine din Oltenița, județul Călărași:

“Am descoperit compania Profi acum șase ani, când am dat curs provocării de a coordona o echipă formată din 24 de oameni, în funcția de șef de magazin. După un an de activitate, compania m-a pus în fața unei noi  provocări, aceea de a transforma pasiunea mea pentru zona de retail în propria afacere. Cu mult entuziasm dar și teamă în același timp, am preluat primul magazin, cel în care eu activam ca șef magazin. Decizia de a face acest pas se datorează și colegilor din cadrul companiei cu care eu interacționasem pe parcursul primului an de activitate. Cu susținere din partea tuturor departamentelor am ajuns să coordonez echipele celor patru magazine încredințate mie de către Profi, în regim de parteneriat. Astăzi, magazinele înseamnă o parte din viața mea, a doua mea casa, a doua mea familie. Profi mi-a dat șansa  să cunosc oamenii, să lucrez cu ei, să mă mândresc cu echipele mele fără de care, eu, Florentina Cotea, nu aș fi nimic.”

“Înainte de partea financiară, apreciez acest proiect pentru siguranța care ți-o dă, admite George Manolache, care de șase ani este Partener Profi. “Aș putea oricând să mă arunc în business-uri similare, am cunoștințe azi, am oameni, cunosc proceduri, m-am dezvoltat odată cu el și pot oricând să multiplic ceea ce știu în ramuri similare, însă acest proiect îți dă siguranță, un lucru pe care îl apreciezi doar după mulți ani de contract, îți dă siguranță la instabilitatea fiscală existentă. Multe firme s-au închis pe perioada de pandemie, altele datorită problemelor de resurse umane, dar nu și noi. Putem fi in perioade mai bune sau mai proaste în acest proiect, dar avem „plasa de siguranță” de care are nevoie un antreprenor în România, și care atunci când ești pe cont propriu, este mai greu, depinde de afacere, să o găsești. Profi este sensibil la problemele noastre în materie de fiscalitatea din țară, de taxe, de creșterea venitului minim pe economie, de schimbări legislative, de piața economică, de competiție și mereu vine cu un ajutor, indiferent că este de natură financiară sau doar de îndrumare; acesta este important și face diferența dintre sustenabilitatea business-ului în care sunt eu azi, față de alte business-uri care s-au închis în ultimii șase ani. Concluzionând, pot spune ca fac ceea ce fac cu drag, că este un proiect care te provoacă să te dezvolți, în care veniturile sunt direct proporționale cu implicarea ta, care îți aduce atât rezultate financiare, cât și gustul plăcut al sentimentului că contezi pentru mica comunitate din jurul tău. Și datorită sensibilității Profi la nevoile mele pot spune că pot să fiu aici și peste 5 ani.”

Profi îți poate oferi un un business cu câștiguri sigure

Lista testimonialelor poate continua astăzi până la 1.000 de Parteneri, dar concluzia este creionată concis și clar de unul dintre ei, Geanina Butur care spune simplu: Cu pasiune, implicare și costuri financiare minime, Profi îți poate oferi un un business cu câștiguri sigure.

Cu peste 1.600 de magazine integrate și Partener active in mai bine de 750 de localități și cu 28.000 de oameni lucrând sub aceeași umbrelă, Profi este cel mai mare angajator din Romania si rețeaua cu cea mai mare extindere geografică.

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/produse-profi-infocons/