Stiri: Retail

PROFI închiriază 52.000 mp. în Parcul Logicor Ploiești

PROFI închiriază 52.000 mp în Parcul Logicor Ploiești

14.12.2022

PROFI închiriază 52.000 mp în Parcul Logicor Ploiești. Retailerul a anunțat că își consolidează parteneriatul pe termen lung cu Logicor, lider european în domeniul dezvoltării și managementului de proiecte logistice, printr-un acord de prelungire a contractului de închiriere pentru spațiul premium de depozitare de 52.000 mp. din Parcul Logistic Logicor Ploiești.

Unul dintre cele mai mari contracte de închiriere anunțate în România

Acordul, reprezentând unul dintre cele mai mari contracte de închiriere anunțate în România în acest an, a fost asistat de JLL România.

PROFI și-a desfășurat cu succes activitatea în Parcul Logistic Logicor Ploiești în ultimii 10 ani, timp în care parcul și-a extins capacitatea de două ori pentru a susține acest ritm accelerat de creștere.

Anunțul făcut de CEO-ul PROFI

Gaetan Pacton, CEO PROFI, declară: ”În procesul susținut de extindere a rețelei noastre, apreciem existența unei baze de parteneri profesioniști care acționează în mod consecvent în sprijinul creșterii și calității. Logicor Ploiești se încadrează în categoria parcurilor logistice pe care le apreciem și, prin urmare, ne bazăm pe el pentru anii următori.”

”Apreciem parteneriatul nostru pe termen lung cu PROFI”

Mihai Diaconescu, Director Asset Management, Logicor România, afirmă: ”Apreciem parteneriatul nostru pe termen lung cu PROFI și ne menținem angajamentul de a îi susține în strategia ambițioasă de creștere în România. Logicor Ploiești este un parc logistic bine poziționat, de ultimă generație și adaptat la nevoile clientului, ce deservește strategic rețeaua națională de distribuție PROFI, fiind un adevărat avantaj competitiv în dinamica actuală a businessului de retail”.

„Suntem mândri să sprijinim PROFI și Logicor”

Viorel Opaiț, Business Development Director în cadrul JLL România, spune: ”Suntem mândri să sprijinim PROFI și Logicor în angajamentul lor de a-și extinde parteneriatul pe termen lung și de a continua să ofere un exemplu de profesionalism și calitate a serviciilor. Suntem întotdeauna bucuroși să susținem companiile care împărtășesc aceleași valori și principii solide în afaceri să obțină astfel de rezultate remarcabile”.

PROFI închiriază 52.000 mp în Parcul Logicor Ploiești. Amplasare

Amplasat pe DN 72 Ploiești-Târgoviște, la 8 kilometri vest de centrul orașului Ploiești, județul Prahova, Logicor Ploiești este foarte bine poziționat, având în vedere apropierea sa de intersecția A3 cu șoseaua de centură a Ploieștiului, ceea ce asigură o distribuție excelentă către sudul și estul României.

La ora actuală, portofoliul Logicor România depășește 260.000 mp de spații de depozitare clasa A din care 82.000 mp au fost dezvoltați și livrați în ultimele 18 luni. Terenurile deținute de companie și autorizate pentru construirea de noi centre logistice permit dezvoltarea progresivă a mai mult de 400.000 mp în centre economice cheie din întreaga țară.

Citește și Acord pentru susținerea furnizorilor locali