Stiri: Retail

profi, magazin romanesc

Noul PROFI, magazin românesc

20.08.2021

Noul PROFI, magazin românesc. Pe data de 19 august, magazinul Profi Loco din Săvârșin s-a redeschis, într-un nou format. În plus, produsele puse în vânzare oferă o serie de avantaje suplimentare, date de faptul că:

  • fac parte dintr-o gamă împrospătată față de cea anterioară,
  • sunt bine luminate,
  • expuse mai vizibil și mai accesibil,
  • produsele locale sunt mult mai bine reprezentate, pentru a le oferi localnicilor gusturile lor preferate.

“Inaugurarea de astăzi, onorată de prezența Majestății Sale Margareta, custodele coroanei României, confirmă aprecierea de care magazinele noastre se bucură pe tot cuprinsul țării, precum și faptul că noul Profi ajunge în tot mai multe localități rurale, aducând și aici confortul deja obișnuit în marile orașe,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi.

PROFI, magazin românesc

Totodată, magazinul din Săvârșin s-a înnoit cu o zonă FiiGO dedicată produselor preambalate și panificație coaptă în magazin. Magazinul oferă și un spațiu coffee corner cu hot-dog, grilluri, pizza, fresh-uri de fructe, cafea și prăjituri, alături de celelalte produse familiare clienților magazinelor Profi loco.

„Profi își desfășoară activitatea exclusiv în România și își are sediul central la Timișoara. Produsele pe care le pune în vânzare provin în proporție de peste 93% de la furnizori din România, iar prin programul Proaspete de la noi susține agricultura acestei țări și deschide larg accesul producției de calitate a fermierilor locali către cei peste un milion de clienți care își fac zi de zi cumpărăturile la Profi”, conform Pawel Musial, directorul general Profi.

PROFI oferă consultanță fermierilor

„Specialiștii agronomi din Profi oferă consultanță fermierilor înscriși în acest program și informații valoroase cu privire la ceea ce își doresc cumpărătorii. Prin deplasări în teren și prin teste de laborator ei se asigură că fermierii respectă întocmai ciclurile de producție și că aplică îngrășămintele în cantitățile recomandate. La rândul lor, cei peste 90 de fermieri înscriși actualmente în program au siguranța că recoltele lor sunt achiziționate integral și își pot planifica o creștere constantă a afacerilor”, precizează Pawel Musial, directorul general Profi.

Citește și Strategie Profi 2021. Anunţ important făcut de retailer