Stiri: Retail

Program Kaufland Paste 2020

Program Kaufland Paște 2020: Până la ce oră sunt deschise supermarket-urile?

14.04.2020

Program Kaufland Paște 2020. În perioada sărbătorilor de Paște, magazinele Kaufland din România au un program special de funcționare, a anunțat retailerul. Toate magazinele Kaufland vor fi închise duminică, în ziua de Paște.

Program Kaufland Paște 2020:

  • 13-18 aprilie 2020 – program special
  • 19 aprilie 2020 – închis
  • 20 aprilie 2020 – Program special

Unele magazine vor fi deschise în perioada 15-18 aprilie și până la ora 24:00.

De asemenea, luni, în a doua zi de Paște, pe 20 aprilie, supermarketurile Kaufland au program scurt, până la ora 15:00.

Programul complet al magazinelor Kaufland poate fi consultat AICI

Program Kaufland Paște 2020. Măsuri de siguranță

Încă de începutul pandemiei de coronavirus, Kaufland România a instituit măsuri suplimentare de igienă, dezinfecție și prevenție în magazine și în sedii, pentru a spori siguranța clienților și a angajaților.

Astfel, cel puțin o dată pe oră, în magazine sunt dezinfectate toate suprafețele des utilizate de clienți și colegi și obiectele de uz comun, precum cărucioarele de cumpărături, coșurile de mână, mânere, clanțe, balustrade, cântarele de la Legume-Fructe, cleștii de la brutărie, casele Express, casele de marcat în exterior și în interior, POS-urile, mobilierul de la case și Biroul de Informații, butoanele de lift, scările rulante, mesele de la Grill și altele.

Toaletele din magazine și toate spațiile comune ale angajaților sunt dezinfectate în totalitate cel puțin o dată pe oră.

Program Kaufland Paște 2020. Stații de dezinfectant

În toate magazinele sunt amplasate stații cu dezinfectant de mâini gratuit, atât în zonele pentru clienți, cât și la casele de marcat și informăm constant cu privire la aceste măsuri. Toți angajații cunosc regulile de igienă și îi încurajăm să le respecte.

Conform companiei, magazinele vor continua să fie bine aprovizionate și că produsele Kaufland pot fi comandate și prin Glovo, serviciul online de livrări la domiciliu.

Citește și Program Auchan Paște 2020. Supermarket-urile au un program special