Stiri: Social

Program Muzeul National Cotroceni 1 Mai 2019

Muzeul Național Cotroceni este deschis pe 1 Mai 2019

30.04.2019

Program Muzeul Național Cotroceni 1 Mai 2019. Muzeul Național Cotroceni este deschis pe data de 1 Mai și își așteaptă vizitatorii. Publicul este invitat să descopere saloanele oficiale, apartamentele familiei regale sau expoziția permanentă “Biserica Mănăstirii Cotroceni, istorie, spiritualitate şi artă”, aflată în Pivnița Mare a caselor domnești ale mănăstirii din secolul al XVII-lea, ce prezintă o parte a patrimoniului recuperat aparținând Bisericii Cotroceni, ctitorie a domnitorului Șerban Cantacuzino.

Vizitatorii vor avea, de asemenea, ocazia să admire exponatele din cadrul “Salonului Artelor Decorative”, expoziție temporară curatoriată de Cosmin Năsui și Georgiana Cozma. Această expoziție oferă o perspectivă asupra artelor decorative din țara noastră.

Program Muzeul Național Cotroceni 1 Mai 2019. Tur complet

Cei interesați pot alege pentru un tur complet care oferă acces la încăperile și expozițiile mai sus menționate, pentru un tur clasic care cuprinde doar saloanele oficiale și apartamentele familiei regale sau pentru turul expozițional care permite vizitarea expoziției temporare “Salonul Artelor Decorative” și a expoziției permanente “Biserica Mănăstirii Cotroceni, istorie, spiritualitate şi artă”.

Program Muzeul Național Cotroceni 1 Mai 2019. Programări

Programul de vizitare va fi de la ora 9:30 până la ora 16:00 (ora de intrare a ultimului grup de vizitatori).

Programările pentru constituirea grupurilor însoţite de ghizi se pot face telefonic, la numărul de telefon 021-317.31.07. De asemenea, programări se pot face și online, accesând pagina www.muzeulcotroceni.ro.

Pentru accesul în cadrul muzeului este necesară prezentarea unui act de identitate în original.

Citește și HR Vibes Brașov 2019 va avea loc pe 15 mai