Stiri: Constructii

Proiectul de birouri Timpuri Noi Square

90% din proiectul de birouri Timpuri Noi Square este deja ocupat

22.08.2019

Timpuri Noi Square a ajuns la un grad de ocupare de 90% în cadrul celor 3 clădiri localizate în Capitală. Suprafața închiriată până în prezent este de peste 47.000 mp și este locul unde s-au relocat chiriași precum Bolt (anterior Taxify), Allergan, Exiger și Streamwide, acomodând la ora actuală o comunitate de peste 3.000 de angajați.

Timpuri Noi Square este primul proiect al Vastint România.

Proiectul de birouri Timpuri Noi Square. Un nou pol de IT în București

Având premisele unui proiect mixt cu facilități tehnice specifice clasei A, cu o ofertă atractivă de servicii, constând în locații precum Biutiful Downtonwn și Food Carnivale Market, dar și prin poziția sa în apropierea centrului Capitalei, Timpuri Noi Square devine un nou pol de IT din București. Acesta acomodează peste 5.000 de specialiști IT, ingineri și experți în domenii cheie.

Proiectul de birouri Timpuri Noi Square. Bolt a închiriat peste 1.200 mp

Bolt, anterior Taxify, principala platformă europeană de transport la cerere, a închiriat peste 1.200 mp de birouri. Tranzacția de leasing a fost intermediată de Daniela Popescu, Associate Director, și Alexandru Orzea, Senior Associate Office Agency în cadrul Colliers International.

Proiectul de birouri Timpuri Noi Square. Acces facil

„În ultimii ani vedem tot mai des investiții majore în start-up-uri care se concretizează printr-o creștere accelerată a businessului, ceea ce se transpune aproape inevitabil într-o extindere a echipei și a nevoilor de spațiu. Componenta de real estate este cu atât mai importantă pentru o companie aflată la prima relocare, mai ales în paradigma actuală în care biroul a devenit un instrument de employer branding, cu impact direct în recrutarea și retenția de talente. Proiectul dezvoltat de Vastint se află într-un nou pol de birouri, cu acces facil în orice moment al zilei și cu o vizibilitate excelentă, iar timpul pe care echipa Bolt l-a petrecut aici confirmă faptul că Timpuri Noi Square este cea mai bună alegere pentru necesitățile companiei”, a declarat Daniela Popescu, Associate Director Office Agency în cadrul Colliers.

Proiectul de birouri Timpuri Noi Square. Ce spun reprezentanții Bolt?

“Echipa din România este în continuă creștere. În mod firesc, am avut nevoie de un spațiu generos care să poată găzdui întreaga echipă și care să fie mai vizibil, pentru a facilita comunicarea cu partenerii noștri. Am căutat un proiect vizionar, la fel ca Bolt. Împreună cu echipa Colliers, am identificat Timpuri Noi Square drept cea mai potrivită <casă> pentru Bolt”, Andreea Magraon, Marketing Manager Bolt.

Proiectul de birouri Timpuri Noi Square. 100.000 de mp de spații de birouri

Timpuri Noi Square este unul din cel mai mari proiecte mixte din România. Acesta va atinge o suprafață totală de peste 100.000 mp de birouri și spații comerciale moderne clasa A și o componentă rezidențială de aproximativ 50.000 mp.

Primele trei clădiri de birouri sunt deja livrate, fiind ocupate în proporție de 90%.

Citește și Lidl deschide un nou magazin în București. Unde este supermarketul situat?