Stiri: Constructii

Proiectul One Floreasca City

One Floreasca City, cel mai bun proiect internațional la categoria „dezvoltare rezidențială sustenabilă”

09.12.2019

Proiectul One Floreasca City este primul proiect imobiliar din România deținător al unui premiu internațional valoros: cel mai bun proiect internațional la categoria „dezvoltare rezidențială sustenabilă”.

Proiectul One Floreasca City. O premieră pentru România

Pentru prima oară în istoria pieței imobiliare din țara noastră un proiect autohton primește un important premiu internațional.

One Floreasca City, proiect dezvoltat de compania One United Properties, a fost distins cu prestigiosul premiu Best International Award in Sustainable Residential Development, în cadrul galei finale International Property Awards 2019-2020. Până în prezent, niciun alt proiect de real estate din România nu a mai câștigat o astfel de distincție internațională de prestigiu.

Proiectul One Floreasca City. Jurizare

În urma celor două sesiuni de jurizare ale International Property Awards 2019-2020, compania One United Properties s-a calificat cu proiectul One Floreasca City la etapa regională a competiției, câștigând premiul regional pentru cel mai bun proiect imobiliar din Europa, în categoria „dezvoltare rezidențială sustenabilă” – Best in Europe in Sustainable Residential Development Award.

În marea finală a premiilor International Property Awards, compania a fost distinsă și cu premiul pentru cel mai bun proiect internațional la aceeași categorie – Best International in Sustainable Residential Development Award.

”Este o premieră fantastică pentru piața imobiliară românească”

„Împreună cu echipa One United Properties am identificat acest proiect, One Floreasca City, ca fiind unul excelent, cu șanse mari de a ajunge departe în această importantă competiție internațională. Acest „departe” însă ne-a surprins pe toți, pentru că, dacă în anii trecuți au mai fost companii care au ajuns în etape regionale, pe plan internațional nicio companie românească nu a mai primit acest premiu. Este o premieră fantastică pentru piața imobiliară românească și mă bucur că One United Properties deschide acest drum. Premiul câștigat de One și un un premiu pentru București și România. Cred că acum începem să învățăm să facem lucrurile bine, să înțelegem ce înseamnă o evaluare internațională. Cu acest premiu, One United Properties ridică foarte mult ștacheta pe piața imobiliară de la noi”, spune Valentin Ilie, consultant One United Properties pentru participarea la International Property Awards 2019-2020.

One Floreasca City devine astfel primul proiect imobiliar din România deținător al unui premiu internațional valoros.

Proiectul One Floreasca City. Un proiect mixt

One Floreasca City este un proiect mixt, situat la intersecția Bulevardului Mircea Eliade cu Calea Floreasca. Acest proiect se integrează în strategia companiei de a dezvolta proiecte cu funcțiune mixtă și de regenerare urbană.

One Floreasca City cuprinde:

o componentă rezidențială – One Mircea Eliade, cu 247 de apartamente exclusiviste

o componentă office – turnul de birouri One Tower, cu 24.000 mp suprafață brută închiriabilă (GLA).

Cele patru clădiri vor fi finalizate în trimestrul al patrulea din 2020.

Citește și Program Crăciun Plaza România 2019