Stiri: Constructii

Proiectul rezidential Central District Viitorului 134

Forty Management lansează un nou proiect rezidențial: Central District Viitorului 134

28.08.2019

Proiectul rezidențial Central District Viitorului 134. Forty Management a anunțat că lansează un nou proiect în zona centrală a Bucureștiului. Este vorba de Central District Viitorului 134. Dezvoltatorul imobiliar, condus de antreprenorul Lucian Azoiței, a cumpărat la începutul anului un teren de 2.200 mp pe strada Viitorului 134-136. Tranzacția a fost evaluată la circa 2,1 milioane de euro.

Compania este promotorul ultimului concept de dezvoltare rezidențială din România, affordable luxury.

Proiectul rezidențial Central District Viitorului 134. Alte proiecte ale companiei Forty

Forty dezvoltă proiecte rezidențiale sub brandul Central District și lucrează acum la proiectul Central District 4 Elemente. Este vorba de o dezvoltare cu 192 de apartamente și 1.500 mp de zonă comercială. Proiectul are o valoare de 22 millioane de euro.

De asemenea, Compania a finalizat 90 de apartamente și are în construcție alte 244 de apartamente. La acestea se adaugă și dezvoltările exclusive ca Central District Polona 25 și Central District Cuza 99.

Proiectul rezidențial Central District Viitorului 134. Terenul cumpărat de Forty

Terenul cumpărat de Forty este unul dintre cele mai mari din interiorul inelului central al Bucureștiului, într-un areal aflat în plină dezvoltare. În zonă, se mai dezvoltă proiectul C-entral Apartaments, al dezvoltatorului 1 Development, mai multe proiecte de mici dimensiuni și a fost anunțată achiziția unui teren de către omul de afaceri Dan Șucu, în zona Parcul Circului. În urma procesului de autorizare se așteaptă să rezulte circa 33 de apartamente și 1.000 mp de birouri, a căror valoare de piață, la finalizarea construcției este estimată la circa 9,5 milioane de euro, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții dezvoltatorului.

Ce spune proprietarul proiectului rezidențial?

„Central District Viitorului 134 înseamnă un proiect boutique, cu 33 apartamente generoase, împărțite în 2 imobile, ceea ce înseamnă o comunitate restrânsă, uniți prin aceeași dorință de a împărtăși valorile noastre legate de calitatea ridicată a vieții, atenția la detaliu și design. Central District Viitorului dorim să fie primul proiect rezidențial din România ce împletește dezvoltarea imobiliară cu manifestări unicat de artă urbană, ce vor purta semnăturile unor artiști consacrați, de street art. Gardul imobilului, holul de acces, holurile etajelor, toate vor fi înnobilate de creațiile artiștilor cooptați special pentru acest proiect, iar cea mai impresionantă creație va fi o girafă albastră, construită și montată la fața locului, ce se “hrănește” cu frunzelele pergolelor, pe două etaje“, a declarat, Lucian Azoiței, CEO al Forty Management.

Forty Management a început, în primăvara anului 2019, construcția Central District 4 Elemente. Este primul proiect rezidențial cu pistă de alergare pe bloc, din România.

Citește și Conferința de design 2019 are loc pe 14 septembrie. Principalele subiecte dezbătute