Stiri: Companii

Provident Financial România director general

Provident Financial România are un nou director general

10.04.2019

Provident Financial România are un nou director general. Această funcție va fi preluată de Florin Bâlcan. Este vorba de primul director general român la cârma diviziei sale din țara noastră. Din noua sa funcție Florin Bâlcan, 42 de ani, va continua dezvoltarea strategică şi operaţională a Provident pe plan local şi consolidarea poziţiei pe piaţa creditelor de consum.

Florin Bâlcan s-a alăturat companiei în aprilie 2015 ca Director Regional de Risc pentru România şi Ungaria.

Provident Financial România director general. Experiența profesională a lui Florin Bâlcan

Având o experiență anterioară de peste 17 ani, acumulată în cadrul unor respectate companii multinaționale din domeniul financiar-bancar, noul director a ocupat diverse funcții de conducere în Citibank România, Citibank Cehia și PwC.

Florin Bâlcan îl înlocuieşte pe Viktor Boczán. Acesta a condus afacerea din România în ultimii patru ani şi jumătate. Viktor Boczán va prelua funcția de director general al businessului IPF din Cehia. Sub managementul lui Viktor, compania a depășit 350.000 de clienți activi în România și a devenit unul dintre cei mai mari angajatori britanici din țara noastră.

Premii pentru programele de educaţie financiară

Totodată, Provident a primit recunoaştere pe plan extern pentru evoluţia strategică şi sustenabilă a companiei. Este vorba Superbrands în 2017, o serie de premii pentru programele de educaţie financiară și recunoaștere Top Employer în 2019.

„Sunt onorat să preiau conducerea Provident România într-un moment atât de important în dezvoltarea noastră. Vrem să păstrăm tradiția și experiența care ne definesc și, în același timp, să folosim tehnologia și inovația pentru a îmbunătăți experiența pe care o oferim clienților noștri și mulțumită cărora suntem cine suntem astăzi. Misiunea noastră rămâne aceeași: să susținem incluziunea financiară prin crearea unui istoric de creditare și să oferim cu responsabilitate oamenilor din toate păturile sociale acces la o formă de finanțare flexibilă și transparentă,” a declarat Florin Bâlcan, noul director general al Provident Financial România.

Citește și Octagon a intrat în insolvență. Cine este administratorul judiciar al companiei?