Stiri: Companii

PwC Romania

PwC România își extinde echipa din domeniul taxelor și impozitelor indirecte

08.01.2019

PwC România a anunțat extinderea experienței în sectorul taxelor și impozitelor indirecte, odată cu recrutarea Adinei Vizoli-Alexandru pentru funcția de Director în cadrul Departamentului de Consultanță Fiscală și Juridică. Ea este un profesionist care deține peste 15 ani de experiență în proiecte naționale și internaționale în domeniul serviciilor profesionale.

PwC România. Specializările Adinei Vizoli-Alexandru

Adina Vizoli-Alexandru este specializată în domeniul:

  • taxelor indirecte
  • aspectelor legate de taxa pe valoare adăugată
  • analizelor de impact axate pe regimul aplicării TVA la nivel național și al Uniunii Europene
  • soluțiilor de eficientizare a aplicării taxelor
  • asistenței clienților în față organelor fiscale din România în cadrul inspecțiilor fiscale
  • procedurilor de verificare fiscală

Ce spune conducerea PwC România

„Adina este Alumna a firmei noastre, fiind crescută și la școala PwC. Școala este recunoscută pentru formarea a sute de profesioniști de-a lungul timpului. Venirea ei consolidează echipa de taxe și impozite indirecte a PwC România, ce numără în acest moment peste 50 de profesioniști și ne va ajuta să susținem creșterea constantă pe care am înregistrat-o în ultimii ani pe acest segment de piață. Mă bucură revenirea Adinei, căreia îi urez mult succes în activitatea pe care o va desfășura pe viitor”, a declarat Daniel Anghel, Liderul Departamentului de taxe și consultanță juridică, PwC România.

PwC România, un etalon în domeniu

De asemenea, noul director de taxe și impozite indirecte spune că PwC România este un etalon în acest sector.

„Sunt încântată să mă întorc în PwC, o firmă etalon, unde am avut bucuria să lucrez în anii mei de început și care și-a pus amprenta asupra vieții mele profesionale. Sunt convinsă că, prin soluțiile oferite de PwC, inclusiv prin utilizarea celor mai noi tehnologii digitale în domeniul consultanței fiscale, vom putea ajuta clienții să rezolve probleme importante, atât în cadrul propriei companii, cât și la nivelul industriei în care activează”, a declarat Adina Vizoli-Alexandru, director taxe și impozite indirecte, PwC România.

Adina Vizoli-Alexandru este absolventă a Facultății de Marketing din cadrul Academiei de Științe Economice din București și este pasionată de schi și călătorii.