Stiri: Logistica

Reduceri STILL Orange Friday

STILL anunță reduceri uriașe la utilajele noi

20.11.2018

Reduceri STILL Orange Friday. Compania a anunțat lansarea unei campanii de reduceri substanțiale. Denumită STILL Orange Friday, promoția include reduceri importante la o mulțime de utilajele noi.

Reduceri STILL Orange Friday. Ce spun reprezentanții companiei?

”STILL vă oferă acum, pentru o scurtă perioadă de timp, reduceri uriașe la utilaje noi. Știm cât este de importantă varietatea produselor care să satisfacă un număr cât mai mare de aplicații logistice. Rapiditatea livrării utilajului este deasemenea un alt criteriu al alegerii unui produs. Calitatea produsului are un impact primordial și vine cu garanția fiabilității”, au anunțat reprezentanții companiei.

Reduceri STILL Orange Friday. Cât este valabilă campania?

Campania de reduceri este valabilă în limita stocului disponibil, până la data de 1 decembrie 2018.

STILL va oferă acum, o gamă de utilaje de nerefuzat pentru orice logistician:

  • Utilaje noi, gata de livrare
  • O gama variată de la transpalete electrice cu operare la mică și mare înălțime
  • Stivuitoare electrice de ultimă generație

Reduceri STILL Orange Friday. Despre companie

STILL este una dintre companiile de top care oferă stivuitoare cu furcă, vehicule şi tractoare cât şi cele mai moderne sisteme de logistică internă.

Având peste 8.000 angajaţi, multe ateliere de producţie, 14 sucursale în Germania, 20 filiale în străinătate, cât şi o reţea mondială de distribuitori, compania activează cu succes pe plan internaţional.

Reduceri STILL Orange Friday. Calitatea și seriozitate

STILL îndeplineşte prin calitate, seriozitate şi tehnică inovativă atât la acest moment, cât şi pe viitor, cerinţele întreprinderilor mici, mijlocii şi companiilor.

Compania este prezentă pe plan internaţional, fiind întotdeauna aproape atunci când este vorba despre service, calitate şi utilizarea fără întârziere a unor sisteme cu grad ridicat de eficienţă.

STIL deține, la nivel mondial, 285 de sucursale.

Politica companiei în domeniul calităţii este să ofere partenerilor săi cele mai bune soluții personalizate în intralogistică.

Reduceri STILL Orange Friday promotii

Citește și Principalele caracteristici ale noului motostivuitor STILL RX 20