Restaurantul Spartan din Mega Mall a fost redeschis cu o investiție de circa 110.000 euro

03.08.2018

Spartan face parte din grupul de francize SC Strong MND Corporation SRL, companie francizoare care deține și platforma www.francizelacheie.ro. Lanțul de restaurante a fost fondat în 2012 și numără 39 de restaurante, dintre care 15 sunt restaurante proprii și alte 24 sunt în sistem de franciză, deschise în capitală și în 22 de orașe din țară – Suceava, Alba Iulia, Arad, Brașov, Iași, Cluj, Timișoara, Botoșani, Galați, Brăila, Focșani, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Piatra Neamț, Constanța, Bacău și Bistrița. Lanțul de restaurante a redeschis de curând unitatea din Mega Mall București, cu o investiție de aproximativ 110.000 euro și a înregistrat un trafic de 1.679 de clienți în primele 3 zile de la deschidere.

Răzvan Nanuș, omul de afaceri care a preluat franciza Spartan din Mega Mall are 33 de ani și o experiență de șapte ani pe piața restaurantelor de tip fast-food. Proiectele de viitor includ deschiderea unei noi unități în București, în cursul acestui an, în hypermarketul Carrefour Orhideea, precum și inaugurarea primei unități stradale din capitală.

În 2018, Spartan a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu peste 24% față de S1 2017. Cifra de afaceri raportată la nivelul anului trecut este de 20 de milioane de euro, mai mare cu 52% față de 2016. În 2018 sunt planificate, la nivel național, deschideri în toate orașele în care nu există încă nicio unitate marca Spartan – Sibiu, Oradea, Bistrița, Satu Mare, Roman.

 

Citiți și despre: