Reynaers Aluminium Romania investitii

Reynaers Aluminium România anunță investiții de 1,4 milioane de euro

07.09.2019

Reynaers Aluminium România investiții. Compania a anunțat că deține un plan de investiții de aproximativ 1.400.000 euro pentru următorii cinci ani. Fondurile sunt destinate expansiunii și dezvoltării pe plan local.

Cea mai recentă acțiune a companiei din acest plan este reprezentată de relocarea noului sediu, ce include un showroom de 200 mp . Mutarea presupune un buget total de peste 500.000 euro.

Reynaers Aluminium România investiții. Centru logistic

Compania mizează pe această strategie încă din 2015, când Reynaers Aluminium a pus bazele primului centru logistic din țara noastră. Deschiderea a venit în urma unei investiții totale de 1 milion de euro.

Reynaers Aluminium România investiții. Noul sediu al companiei

Noul sediu al Reynaers Aluminium România se află într-o clădire de birouri recent lansată în București. Showroom-ul companiei cuprinde 15 mostre scara 1:1, o zonă interactivă, mai multe zone pentru întâlniri și, bineînțeles, zone de expunere pentru accesorii, game de culori și colțari 3D.

Pe lângă gamele de produse expuse, inclusiv cele mai recente inovații, vizitatorii pot testa aplicația de simulare virtuală, ce permite vizionarea viitorului proiect încă din faza de concepție.

Ce spun reprezentanții Reynaers Aluminium România?

„De la creionarea conceptului până la elementele expuse, acest showroom este gândit pentru fiecare tip de partener Reynaers – arhitecți, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanți și, nu în ultimul rând, beneficiari finali – combinând atât aspecte tehnice, digitale, cât și elemente specifice de design. Mostrele prezentate ne ajută să creăm o experiență practică pentru partenerii noștri, în timp ce aplicațiile digitale ne ajută să depășim limitările de spațiu ale unui showroom unde nu poți arăta tot ce poți oferi”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers România.

Reynaers Aluminium România investiții. Inovații

În plus, showroom-ul prezintă toate inovațiile recent lansate de către Reynaers Aluminium, prezentate anul acesta și la expoziții internaționale din Paris, Bruxelles, Londra și Munchen, precum și ultimele extensii ale sistemelor pentru ferestre și uși, uși glisante și pereți cortină, echipate cu cea mai nouă gamă de accesorii, într-o paletă de culori diverse, fiind în perfectă armonie cu noile tendințe arhitecturale, orientate către dimensiuni cât mai mari, profile ultra slim și suprafețe mari de sticlă.

Aplicația de simulare virtuală

Totodată, showroom-ul prezintă aplicația de simulare virtuală. Aceasta permite beneficiarului vizualizarea viitorului proiect încă din faza de concepție. Cu ajutorul ei se pot parcurge diferitele spații ale clădirii, respectiv revizuirea sau ajustarea tuturor aspectelor legate de proiectare.

Aplicația are la bază proiectul arhitectural realizat 3D, pe care îl transformă într-un model virtual, în care se poate intra pentru a examina toate aspectele tehnice și de design atât la interior, cât și la exterior.

Reynaers Aluminium România investiții. Deschiderea unui nou centru logistic

Pe termen mediu și lung, Reynaers Aluminium România își propune deschiderea unui nou centru logistic de circa 3000 mp, reprezentând o investiție de circa 900.000 euro. Totodată, compania are în plan dezvoltarea canalului local de distribuție prin extinderea prezenței în zonele din portofoliu – Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Citește și Hydropower Balkans Summit 2019 va avea loc la Belgrad. Subiectele dezbătute

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Reynaers Aluminium România anunță investiții de 1,4 milioane de euro

  1. Pingback: RO-ALERT aplicatie - Companii telefonie mobila | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.