Stiri: Sanatate

Rezidențiat 2023

Rezidenţiat 2021. Pe ce dată are loc examenul? Bibliografia obligatorie

25.03.2021

Rezidenţiat 2021. Conducerea Ministerului Sănătății a anunţat că a aprobat noile tematici și bibliografii pentru concursul de intrare în Rezidențiat, valabile începând cu sesiunea noiembrie 2021. Documentele pot fi accesate pe pagina web oficială, rezidentiat.ms.ro.

Rezidenţiat 2021. Anunţul făcut de Ministerul Sănătăţii

„Ministerul Sănătății salută și apreciază sprijinul rectorilor universităților de medicină și farmacie reuniți în Alianța G6-UMF, în demersul privind revizuirea și actualizarea tematicilor și bibliografiilor de concurs. De asemenea, demersul MS are susținerea Federației Asociaților Studenților în Medicină din România și avizul Colegiului Medicilor din România, Colegiului Medicilor Stomatologi din România și respectiv Colegiului Farmaciștilor din România”, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Rezidenţiat 2021 – Data examenului

Rezidenţiat 2021. Concursul național de intrare în rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie are loc pe data de 21 noiembrie 2021.

La fel ca în anii trecuți, concursul se va desfășura în şase centre universitare:

  • București
  • Cluj-Napoca
  • Craiova
  • Iași
  • Târgu Mureș
  • Timișoara

Rezidenţiat 2021. Examenul va fi susţinut după aceeași metodologie, pe o durată de 4 ore, sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări.

Citeşte şi Paşaport vaccinare COVID. Cum va funcţiona certificatul verde de liberă circulaţie?