Stiri: Constructii

Rezultate Impact Developer & Contractor.

Rezultate Impact Developer & Contractor: Creştere de 29,4% a veniturilor în 2020

20.02.2021

Rezultate Impact Developer & Contractor. Compania a raportat în anul 2020 venituri din vânzarea proprietăţilor imobiliare în valoare de 42,7 milioane euro. Nivelul este în creştere cu 29,4% faţă de anul 2019. Din acest punct de vedere este cel mai bun rezultat al dezvoltatorului, din ultimul deceniu. Într-un an marcat de pandemie, compania a tranzacţionat un total de 369 de apartamente (31.191 mp suprafaţă construită), dintre care 205 în ansamblul rezidenţial Greenfield Băneasa şi 164 în proiectul Luxuria Residence.

Rezultate Impact Developer & Contractor. Precontracte

În plus faţă de apartamentele tranzacţionate, Impact a încheiat anul cu 198 de precontracte de vânzare – cumpărare şi rezervări, în valoare totală de 24 milioane euro, dintre care jumătate urmează să fie transformate în venituri în primul semestru al acestui an.

În 2020, compania şi-a continuat activităţile de dezvoltare rezidenţială cu un ritm susţinut, în ciuda dificultăţilor provocate de pandemie. În acest sens, Impact a implementat strategia de expansiune naţională, demarând la Constanţa construcţia proiectului rezidenţial premium, Boreal Plus, şi achiziţionând un teren în Iaşi pentru dezvoltarea unui proiect sustenabil, care să îmbunătăţească standardul de locuire al românilor”.

Rezultate Impact Developer & Contractor. Strategia de dezvoltare

Punctul central al strategiei de dezvoltare a companiei Impact Developer & Contractor (simbol IMP), singurul dezvoltator imobiliar din România listat la Bursa de Valori Bucureşti, categoria Premium, îl reprezintă piaţa de capital, respectiv emisiune de obligaţiuni listate pe piaţa principală a BVB, cu plasament privat, finanţări bancare şi emiterea de noi acţiuni, spun reprezentanţii companiei.

O nouă etapă

“Anul acesta, odată cu împlinirea a 30 de ani de activitate, intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare, în care accelerăm expansiunea la nivel naţional”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

Citeşte şi Structura Anului Şcolar 2021-2022. Pe ce dată începe şcoala în septembrie?