ROMEXPO acces gratuit targuri 2019

ROMEXPO: Acces gratuit la două târguri pentru cei care donează sânge

24.09.2019

ROMEXPO acces gratuit târguri 2019. ROMEXPO oferă acces gratuit la târgurile din perioada 26 – 29 septembrie pentru persoanele care donează sânge. Centrul expozițional dorește să tragă un semnal de alarmă asupra nivelului scăzut de donatori pe care țara noastră îl are și să contribuie la mobilizarea vizitatorilor săi pentru implicarea în campaniile viitoare de donare de sânge.

ROMEXPO acces gratuit târguri 2019. Două evenimente

Așadar, ROMEXPO încurajează donatorii de sânge prin acordarea accesului gratuit la cele două târguri care vizează industria frumuseții și industria modei din perioada 26 și 29 septembrie 2019:

 • COSMETICS BEAUTY HAIR – Expoziție Internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură
 • MODEXPO – Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii.

Cele două târguri se adresează unui public țintă tânăr, activ, dinamic, care dorește să fie mereu la curent cu tendințele din domeniile sale de interes.

ROMEXPO acces gratuit târguri 2019. Beneficiile donării de sânge

Centrul expozițional intenționează să atragă atenția tocmai acestui segment de public asupra beneficiilor pe care donarea de sânge o are pentru comunitate. Recompensarea donatorilor de sânge prin acces gratuit la cele două târguri reprezintă modul în care ROMEXPO salută spiritul civic și umanitar al celor solidari cu nevoile semenilor lor.

Ce spune conducerea ROMEXPO?

„Inițiativa este răspunsul ROMEXPO la nevoia permanentă de donare de sânge. Dorim să contribuim, în limita specificului companiei noastre, la creșterea conștientizării publice în ceea ce privește crizele frecvente de sânge cu care se confruntă spitalele din țara noastră. Sperăm ca această campanie a ROMEXPO să îi motiveze pe vizitatorii, dar și pe expozanții care nu au donat până în acest moment sânge, să o facă. Totodată, dorim să mulțumim publicului vizitator care se implică în acțiuni de donare prin oferirea accesului gratuit la cele două târguri care vizează industria de beauty și industria modei, care au loc în această toamnă. Speram, deopotrivă, să motivăm prin exemplul nostru și firmele expozante care participă la târguri să se implice în campanii cu scop similar”, a declarat directorul general ROMEXPO, domnul Mihai Costriș.

Acesta a mai spus că inițiativa nu va fi singulară. Ea face parte dintr-o serie de inițiative care vor viza încurajarea donării de sânge.

Pentru a beneficia de accesul gratuit la cele două târguri vizitatorii vor prezenta la intrarea în târg carnetul de donator.

ROMEXPO acces gratuit târguri 2019. COSMETICS BEAUTY HAIR

COSMETICS BEAUTY HAIR 2019 reunește:

 • producătorii
 • importatorii și distribuitorii de produse
 • echipamente și mobilier pentru cosmetică
 • îngrijire corporală și coafură.

Publicul vizitator va beneficia de oferte inedite, în tendințele sezonului și anticipând direcțiile anului următor.

ROMEXPO acces gratuit târguri 2019. MODEXPO

Totodată, la ediția de toamnă a MODEXPO 2019 vor fi prezentate:

 • articole de îmbrăcăminte
 • încălțăminte
 • pielărie și blănărie
 • produse de marochinărie
 • țesături și accesorii în tendințe
 • echipamente pentru industria ușoară

Toate produsele fac parte din colecțiile toamnă-iarnă 2019 și primăvară-vară 2020.

Program de vizitare al târgurilor:

26 – 28.09.2019: între orele 10:00 – 18:00

29.09.2019: între orele 10:00 – 16:00

Pentru mai multe detalii despre cele două târguri, accesați www.expocosmetics.ro și www.modexpo.ro.

Citește și Expo Shop 2019 va avea loc în perioada 9-11 octombrie

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “ROMEXPO: Acces gratuit la două târguri pentru cei care donează sânge

 1. Pingback: Baby Boom Show 2019 - Editia de toamna | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.