INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 - Romexpo

Cum s-au desfășurat evenimentele ROMMEDICA, DENTA I și SOMN EXPO de la Romexpo?

18.04.2019

Trei evenimente pentru o viață sănătoasă au avut loc la Romexpo, în perioada 11-13 aprilie. Este vorba de ROMMEDICA, DENTA I și SOMN EXPO. Aceste trei manifestări au inclus și o serie de activități conexe:

  • simpozioane
  • conferințe
  • sesiuni de comunicare
  • workshop-uri dedicate specialiștilor din fiecare sector

Evenimentele conexe s-au desfășurat cu sprijinul: Universității De Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Societății Științifice Române de Oxigen – Ozonoterapie, Institutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie, Societății Studenților la Medicină din București, Departamentului pentru Situații de Urgență /Fundația SMURD, Societății Studențești de Chirurgie din România, Societății Naționale Crucea Roșie Română, Asociației Române de Endodonție, Societății Române de Reabilitare Orală și Asociației Dentare Române pentru Educație.

ROMMEDICA – Târgul Internațional de Medicină și Farmacie

În cadrul ROMMEDICA au fost prezentate soluții și produse care asigură o îmbunătățire a performanței actului medical. La manifestație au participat profesioniștii care au dorit să-și dezvolte aptitudinile medicale, să se perfecționeze, și să fie la curent cu noutățile din aria farmeceutică.

În cadrul târgului, au fost prezentate oferte pentru servicii și produse de ultimă generație. De asemenea, au fost organizate:

  • conferințe
  • cursuri teoretice
  • demonstraţii practice

Vizitatorii au luat parte la lansări de produse, lucrări de specialitate și tehnologii de ultimă generație care au un impact major pentru sistemul de sănătate.

DENTA I – Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară

În cadrul DENTA I au fost expuse ultimele tendințe și inovații din domeniul sănătății dentare. De asemenea, au fost prezentate oferte avantajoase pentru produsele destinate cabinetelor stomatologice.

Manifestația a reunit profesioniști renumiți din industrie care au participat la activități tematice alături de vizitatori.

În plus, evenimentul a contribuit la îmbunătățirea serviciilor de medicină și tehnică dentară din țara noastră. Totodată, DENTA I a facilitat dialogul dintre cadrele specializate și furnizori.

Vizitatorii specialiști au văzut care sunt cele mai noi tehnici dedicate medicinii dentare și au avut posibilitatea de a-și actualiza cunoștințele din domeniul stomatologic.

ROMEXPO anunță că o nouă ediție a DENTA se desfășoară în perioada 5 – 7 decembrie. Informații suplimentare despre condițiile de participare găsiți pe www.denta.ro

SOMN EXPO – Expoziția de produse și servicii care asigură un somn liniștit.

SOMN EXPO s-a aflat la prima ediție. Evenimentul a fost organizat pentru a atrage atenţia asupra impactului pe care tulburările de somn îl au atât asupra individului, cât şi asupra societăţii.

”ROMEXPO își propune să dezvolte acest concept și să-l transforme într-o adevărată platformă de interacțiune între specialiștii în somnologie, terapeuți, medici, reprezentanți ai asociațiilor care militează pentru un somn de calitate și publicul larg”, au precizat reprezentanții organizatorilor.

Citește și Mesaje de Florii pentru prieteni și familie. Felicitări frumoase pentru cei dragi

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Cum s-au desfășurat evenimentele ROMMEDICA, DENTA I și SOMN EXPO de la Romexpo?

  1. Pingback: Olympus aniversare 10 ani in Romania | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.