Stiri: Energie

Benzinarie Rompetrol Suceava

Rompetrol deschide o nouă benzinărie în județul Suceava

22.08.2019

Benzinărie Rompetrol Suceava. Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International în România, a anunțat că a deschis o nouă stație sub franciza Rompetrol Partener în comuna Pătrăuți, judeţul Suceava. Stația a fost construită și este operată de firma Euro Vasilaș.

Benzinărie Rompetrol Suceava. ”Continuăm să ne dezvoltăm”

„Continuăm să ne dezvoltăm rețeaua de stații de carburanți, iar alături de partenerii noștri, succesul este unul garantat. Dovada stau cele 20 de stații preluate sub franciză în ultimii trei ani. Prin programul Rompetrol Partner, reușim să venim în întâmpinarea clienților noștri cu produse și servicii de înaltă calitate, oriunde în țară. Sistemul pe care l-am implementat oferă partenerilor un know-how necesar dezvoltării, într-un business extrem de competitiv și antrenant”, declară Serghei Șevcenco, Director General al Rompetrol Downstream.

Benzinărie Rompetrol Suceava. Investiție

Benzinăria de la Pătrăuți a presupus un efort investițional de circa 1,5 milioane de dolari. Stația de alimentare oferă clienților, prin trei pompe de ultimă generație (dintre care una cu debit mărit), acces la gamele de carburanți Efix și EfixS – produsele consacrate obținute la Rafinăria Petromidia Năvodari – cea mai mare rafinărie din România și una dintre cele mai moderne din Sud-Estul Europei.

Benzinărie Rompetrol Suceava. Facilități

În plus, cei care vor alimenta la stația Rompetrol Partner Pătrăuți vor putea beneficia de toate facilitățiile regăsite în stațiile Rompetrol – plată prin sistemul Fill&Go și servicii de retail la standardele brandului.

Benzinăria este prevăzută și cu:

  • un punct de alimentare GPL
  • o spălătorie automatizată pentru turisme și camioane
  • zonă de magazin și restaurant

Benzinărie Rompetrol Suceava. 30 de locuri de muncă

Mai mult, stația beneficiază și de o parcare cu întindere mare, special concepută pentru mașinile de tonaj care traversează zona. Investiția are și un impact social, prin crearea unui număr de 30 de locuri de muncă, dar și prin impozitele locale generate de activitatea stației.

Benzinărie Rompetrol Suceava. 939 de stații de alimentare

Rompetrol Downstream opera la finalul lunii iulie 939 de puncte de comercializare carburanți (stații proprii, stații Rompetrol Partner, stații Rompetrol Expres, baze interne de 9 și 20 de metri cubi), în creștere cu 70 de unități comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. La acestea se adaugă și 6 depozite de carburanți (Arad, Craiova, Mogoșoaia, Șimleul Silvaniei, Vatra Dornei și Zărnești), dar și cele 3 stații de îmbuteliere a gazului petrolier lichefiat (Bacău, Arad și Pantelimon).

Benzinărie Rompetrol Suceava. Creștere a vânzărilor

Rompetrol Downstream împreună cu Rompetrol Gas au reușit în perioada ianuarie – iunie 2019 o creștere cu 7% a cantităților totale de carburanți comercializați (benzină, motorină, GPL) pe plan intern.

Pe segmentul de retail, companiile au consemnat în primele luni ale lui 2019 o majorare cu 8% a vânzărilor. Evoluția a fost susținută de proiectele de dezvoltare intensivă si extensivă, marketing, dar și de o creștere importantă pe segmentul NFR (non-fuel retail), care au dus la optimizarea și reducerea costurilor operaționale.

Citește și StartUP Nation 2018-2019. BCR a susținut 2.500 de antreprenori