Stiri: Retail

Restaurante grecesti Spartan

S-au deschis două noi restaurante greceşti Spartan. Unde sunt acestea situate?

22.08.2020

Restaurante greceşti Spartan. Cea mai mare franciză cu carne rotisată din Europa, lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan, deschide două unităţi. Grupul ajunge astfel la al treilea restaurant inaugurat în luna august, asigurând 46 locuri noi de muncă.

Restaurante greceşti Spartan. Produse tradiţionale

Clujenii și târgoviștenii sunt așteptați la Spartan, cu produsele tradiționale Souvlaki și Gyros gătite după rețete proprii, pyta pregătită pe loc și sosurile marcă înregistrată.

Restaurantul din Târgoviște se află în incinta Dâmbovița Mall, cel mai nou centru comercial din regiune și are 15 angajați iar cel din Cluj, deschis în sistem de franciză, aparține lui Remus Cosoveanu și va fi deschis în zona pietonală Eroilor, fiind create astfel încă 15 locuri de muncă, într-o perioadă în care antreprenorii din industria ospitalității luptă pentru supraviețuire.

Restaurante greceşti Spartan. Redevenţe zero

Din luna mai a acestui an, Spartan a eliminat toate redevențele pentru francizați, în condițiile în care, din cele 56 de restaurante, peste 50% dintre acestea funcționează în sistem de franciză.

Eforturile fondatorului lanțului de restaurante Spartan, Ștefan Mandachi, au mers și în direcția sprijinirii angajaților. Astfe, nicio locație Spartan din România nu a fost închisă în toată această perioadă de pandemie.

Protestul angajaţilor din HoReCa

Ștefan Mandachi s-a alăturat protestului Organizației Patronale Hora. El a făcut acest lucru din dorința de a atrage atenția autorităților asupra efectelor dezastruoase, impactului social și financiar care se resimt în industria HoReCa, ca urmare a măsurilor luate de Guvern în ultimele cinci luni.

”Sunt solidar cu Hora și mi-am încurajat toți angajații să se alăture protestului din 19 august. Sper să fie un semnal de alarmă pentru toți cei care ne conduc. Afacerile din HoReCa s-au prăbușit, iar dacă Guvernul nu va face ceva în această direcție, în scurt timp vom falimenta toți.”, a declarat Ștefan Mandachi.

Citeşte şi Câte proiecte de energie solară a dezvoltat E.ON în România?