Stiri: Retail

Salarii Lidl 2021

Salarii Lidl 2021: Retailerul anunţă majorări începând cu 1 martie!

23.02.2021

Salarii Lidl 2021. Începând cu data de 1 martie, cel mai mic venit brut câștigat de un vânzător la Lidl în România va avea o medie lunară de peste 4.400 de lei brut. Este vorba de un salariu net de aproximativ 2.700 lei. Acest lucru înseamnă o creștere a veniturilor peste media de creștere anuală în retailul de profil. În plus, toate categoriile de angajați vor beneficia de o diversificare a pachetului de beneficii. Astfel, Lidl își consolidează poziția ca lider al angajatorilor din retailul alimentar.

În anul financiar 2021, cel mai mic venit mediu lunar realizat de un vânzător la Lidl România va fi de 4.400 de lei brut (aproximativ 2.700 de lei net). Această sumă include:

  • salariul
  • tichetele de masă
  • primele anuale de Paște și de Crăciun
  • alte tipuri de bonusuri și sporuri

Salarii Lidl 2021. Creşteri anuale

Angajații Lidl se bucură, în primii ani de colaborare, de creșteri salariale anuale garantate. Astfel, în 2021, un vânzător aflat în al patrulea an de la angajare va câștiga un venit mediu lunar de cel puțin 5.100 de lei brut.

Pachetul de beneficii

Și anul acesta, Lidl extinde pachetul de beneficii oferit angajaților cu alte tipuri de bonusuri. În plus, compania crește valoarea nominală a tichetelor de masă oferite tuturor categoriilor de angajați, la 20 de lei pe zi lucrătoare și dublează sporul pentru lucrul în zilele de weekend, pentru angajații din magazine și depozite.

Salarii Lidl 2021. Strategia companiei

Diversificarea constantă a pachetului de compensații și beneficii este o prioritate pentru Lidl România, ca parte a strategiei sale de atragere și retenție a talentelor în companie. Pe lângă asigurarea de sănătate privată, începând de anul trecut, angajații beneficiază de o asigurare de viață valabilă oriunde în lume, care acoperă atât cazurile de accident, cele de îmbolnăvire, dar și servicii speciale care au acoperire și în cazul îmbolnăvirii ca urmare a infectării cu COVID-19.

Salarii Lidl 2021. Zile libere

Angajații Lidl au printre cele mai multe zile libere din retailul alimentar. Numărul de zile de concediu acordate crește progresiv în primii ani de activitate în companie, ajungând astfel la un număr maxim de 27 de zile de concediu. Începând de anul trecut, fiecare membru al echipei se bucură de o zi liberă cu ocazia zilei de naștere.

În plus, Lidl este primul retailer din România care a implementat, începând cu decembrie 2013, politica de a oferi două zile libere angajaților din magazine cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, respectiv Paște.

Citeşte şi Euroins, sancţionată de ASF cu 500.000 de lei