Sano Maxima Perfume Collection, o nouă gamă de Balsam de Rufe Ultra Concentrat de la Sano

28.06.2019

SANO, grup care în România deține brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula, lansează Sano Maxima Perfume Collection, o colecție de balsamuri pentru țesături cu parfum intens și bogat, inspirat din natură, creat de experți internaționali în parfumuri – pentru țesături cu un parfum proaspăt, de care consumatorii se pot bucura pentru mult timp.

„Intra în lumea magică a parfumurilor”

Prin Sloganul Intră în lumea magică a parfumurilor! Maxim de parfumat, maxim de catifelat”, consumatorul este invitat să exploreze cele 5 variante de balsam ultra concentrat Sano Maxima Perfume Collection: Soft Silk – inspirat de florile de migdal și atingerea delicată de mătase; Blue Blossom – inspirat de briza dimineții răcoroase, de apa rece și de florile albastre de primăvară; Golden Sunset – inspirat de florile de primăvară și de roua dimineții; Wild Pearl – inspirat de parfumul delicat al florilor albe și Maxima Baby – testat dermatologic, dedicat pielii sensibile a bebelușilor.

Sano Maxima invită consumatorii să exploreze noua gamă de produse, inclusiv noul detergent pudră Maxima care curăță puternic și lasă un parfum de lungă durată, accesând link-ul: https://maxima.sanoromania.ro.

Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Metro, Cora, Selgros și Mega Image, DM, în magazinele tradiționale cu produse de curățenie, dar și online.

SANO în România

În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergenți pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Fondat în 1965, SANO este liderul de piață în preferințele consumatorilor pentru produse de curățenie a casei și de igienă în Israel.

 

2 păreri la “Sano Maxima Perfume Collection, o nouă gamă de Balsam de Rufe Ultra Concentrat de la Sano

  1. Pingback: Euroins preia Ergo Asigurari - Consiliul Concurentei | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Magazin Kaufland Vatra Dornei - redeschidere | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.