Stiri: Retail

Selgros

Selgros susţine firmele din domeniul HoReCa

08.05.2020

Selgros a anunţat că este alături de gastronomi, lansând o campanie inedită destinată sectorului HoReCa: #FiecareDintreNoiFaceDiferența. Mai exact, compania a anunţat că este dispusă să extindă termenele de plată pentru clienții din HoReCa cu până la 45 de zile, acolo unde este nevoie. De asemenea, retailerul oferă reduceri substanţiale pentru firmele din acest sector.

Selgros. „Împreună ieșim învingători”

„Împreună ieșim învingători din orice situație. Selgros crede în parteneriate și în ajutorul oferit la momentul potrivit, tocmai de aceea urmează să-i sprijinim pe clienții noștri din HoReCa în această perioadă.

Clienții din HoReCa sunt cei mai afectați de contextul actual, datorită restricțiilor impuse de pandemie, motiv pentru care întreaga noastră atenție se îndreaptă spre nevoile lor” a precizat Robert Hellwagner, CEO Selgros România.

Selgros. Reduceri de 15%

Hotelurile, restaurantele, barurile și cafenelele care sunt sau vor deveni clienți Selgros se vor bucura de un discount de 15% la prima cumpărătură realizată în perioada 15 mai – 30 iunie, discount pe care Selgros îl oferă ca suport pentru reluarea activității acestora.

Extinderea termenelor de plată

Veștile bune nu se opresc aici! Aşadar, conform companiei, ca într-un veritabil parteneriat, clienții din HoReCa vor beneficia de condiții de cumpărare personalizate!

În plus, retailerul este dispus să extindă termenele de plată pentru clienții din HoReCa. Acestea ar putea fi prelungite până la 45 de zile, acolo unde este nevoie.

Informaţii suplimentare

“Colegii noștri de la departamentul Relații Clienți sunt nerăbdători să vă ofere detalii suplimentare referitoare la condițiile personalizate și tot sprijinul cu care ne străduim să venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră” a mai adăugat Robert Hellwagner.

Citeşte şi Turismul în România. Scădere drastică în luna martie