Stiri: Logistica

Serviciul de car sharing eGO

Serviciul de car sharing eGO, accesibil tuturor șoferilor

09.08.2019

Serviciul de car sharing eGO. Primul serviciu de car sharing din țara noastră cu flota exclusiv electrică eGO devine accesibil, din luna august, tuturor posesorilor de card bancar, indiferent de banca emitentă. Lansat la finalul lui 2017 în parteneriat cu BCR, eGO este un brand 100% românesc. Serviciul este disponibil în București.

eGO oferă o flotă exclusiv electrică de 40 mașini BMW i3. Acestea sunt destinate atât clienților corporate, cât și mediului retail, persoane fizice.

Serviciul de car sharing eGO. 3.800 de utilizatori

Nu mai puțin de 3.800 de utilizatori au încercat deja serviciile eGO și au simțit plăcerea electrizantă de a conduce un BMW i3, bucurându-se de principalul beneficiu oferit de sistemul de car sharing: plătești cât timp utilizezi efectiv mașina.

Cei interesați au la dispoziție o mașină cu stil și design inovator pe care o pot utiliza ori de câte ori au nevoie de ea.

Serviciul de car sharing eGO. 80% din clienții din retail

La ora actuală, serviciul este folosit în procent de peste 80% de clienți din retail. Este vorba de persoane cu stil de viață activ, care iau decizii inteligente în ceea ce privește cheltuielile lunare.

Serviciul de car sharing eGO. Beneficii

Folosirea mașinilor din flota eGO aduce beneficii importante precum:

  • zero costuri de combustibil
  • zero costuri de încărcare, atât în rețeaua dezvoltată de Primăria Capitalei, dar și în stații din benzinării și parcări ale unor hipermarketuri
  • parcare gratuită în toate spațiile publice special amenajate
  • zero emisii poluante

Având o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro în 2018, eGO are în plan creșterea flotei și dezvoltarea în alte orașe, Constanța și Timișoara fiind următoarele orașe în care serviciul va fi disponibil, din această lună.

Serviciul de car sharing eGO. Ce spune conducerea companiei

„Segmentul de car sharing s-a dezvoltat semnificativ în ultimii doi ani, utilizatorii acestui serviciu având acum la dispoziție opțiuni diverse în termen de flotă. Noi am decis să oferim exclusiv o flotă electrică, prietenoasă cu mediul înconjurător, mașini premium de ultimă generație, confortabile și sigure, cu autonomie de peste 200 km în condiții de condus optime. Ne dorim să extindem serviciile oferite, iar primul pas a fost acela de a face flota eGO accesibilă tuturor posesorilor de card bancar, indiferent de banca emitentă. Clienții BCR vor continua să se bucure de condiții preferențiale, datorită parteneriatului dezvoltat cu BCR încă de la lansarea noastră pe piață”, a declarat Radu Papuc, Managing Partner eGO.

Aplicația eGo poate fi descărcată din App Store sau Google Play.

Citește și Programe de coaching România: Cererea este în creștere