Stiri: Social

Shakespeare School

Shakespeare School vă invită la 2 Workshopuri Online & Gratuite pentru părinți

30.08.2023

Shakespeare School – Cel mai bun Centru de pregătire pentru Examenele Cambridge, din România, vă invită la 2 Workshopuri Online & Gratuite pentru părinți.

„Am pregătit un eveniment special despre importanța Examenelor Cambridge în construirea unei educații solide pentru copilul tău, dar și un eveniment pentru a afla mai multe despre filosofia noastră educațională și despre cum reușim alături de cursanții noștri să obținem rezultate remarcabile”, afirmă reprezentanții centrului.

  • 31 August, ora 19:00 – Workshop online „PRIMUL PAS CĂTRE ENGLEZA CAMBRIDGE – De ce este bine pentru copii să susțină Examenele Cambridge de la vârste fragede”

 

  • 7 Septembrie, ora 19:00 – Workshop online „TOTUL DESPRE METODA SHAKESPEARE SCHOOL – Cum transformăm potențialul în performanță”

Toți cei prezenți la Workshopuri, vor primi un Certificat de Participare. Acesta va fi automat transmis, în ziua următoare evenimentului (pe adresa de e-mail folosită la înregistrare).

 

Shakespeare School vă invită la 2 Workshopuri Online & Gratuite pentru părinți

Ce vei afla în cadrul workshopului?

  • De ce pregătirea pentru examenele Cambridge reprezintă un avantaj educațional pe termen lung
  • Cum îi motivăm pe copii să se implice în învățarea Limbii Engleze prin obiective clare și realizabile
  • Care sunt cele mai eficiente și utilizate metode de pregătire și evaluare pentru Examenele CambridgeParticipă #gratuit la workshopul din data de 31 august și vei avea ocazia să interacționezi direct cu un reprezentant Cambridge și să primești răspunsuri concrete la toate întrebările tale vizavi de celebrele examene internaționale de Limba Engleză.

 

Workshopuri Online & Gratuite pentru părinți oferite de Shakespeare School

Ce vei afla în cadrul workshopului?

– Ce integrează metoda Shakespeare School
– Cum creăm un mediu de învățare motivant și interactiv pentru a stimula creșterea constantă a cursanților noștri
– Cum ne asigurăm că fiecare copil își atinge potențialul maxim

Participă #gratuit la workshopul din data de 7 septembrie. Acest eveniment online este un prilej excelent pentru a pune întrebări și a afla direct de la Directorul Academic cum poate Shakespeare School să contribuie la succesul în viață al copilului tău.

Locurile sunt limitate. Înscrie-te chiar acum prin completarea formularului de aici: https://www.shakespeare-school.ro/zilele-portilor-deschise/

 

Citește și BAC 2023 sesiunea august – septembrie 2023: Ministerul Educației, anunț important