Solutii de plata digitale

Soluții de plată digitale pentru piața locală, dezvoltate de Wirecard

29.07.2019

Soluții de plată digitale. Wirecard dezvoltă soluții de plată digitale pentru piața din țara noastră. Compania face un nou pas în activitatea sa de pionierat în domeniul soluțiilor de plăți digitale în timp real, în România, răspunzând tendinței de digitalizare și de îmbunătățire a experienței generale a clienților. Compania este partener în crearea unei soluții de plată inovatoare pentru clienții eMAG.

Soluții de plată digitale. Liderul mondial

Wirecard este lider mondial în inovarea tehnologiei financiare digitale.

eMAG este cel mai mare e-tailer din România, cu vânzări anuale de peste 1 miliard euro, iar recent s-a extins și pe noi piețe precum:

  • Bulgaria
  • Ungaria
  • Polonia

Compania operează propriul magazin online, cu mărci de consum de renume, precum și cu branduri ale unor comercianți mai mici. Categoriile de produse variază de la electronice și electrocasnice până la jucării, modă, bricolaj și mobilier.

Soluții de plată digitale. Ce spune conducerea Wirecard?

„Cumpărăturile online cresc rapid în România și acest lucru se datorează în principal confortului sporit pe care consumatorul final îl simte atunci când comandă sau plătește. Cea mai recentă soluție de plată a eMAG duce această experiență la un nivel superior, și suntem încântați să fim parteneri în dezvoltarea ei”, a declarat Utku Ogrendil, Managing Director at Wirecard in Romania.

Soluții de plată digitale. Vânzările online

Volumul vânzărilor online de bunuri pe plan local a crescut cu 30%, până la 10 milioane de euro pe zi. Rata de creștere a fost printre cele mai ridicate din Europa pentru al doilea an consecutiv, confirmând trendul de creștere al pieței. Electronicele & Media rămân cea mai importantă categorie de produse din România, urmată de Fashion.

Soluții de plată digitale. Estimări

Până în 2022, Electronicele & Media vor fi în continuare categoria cea mai achiziționată online, cu o valoare estimată de 1,07 miliarde dolari. Se estimează că achizițiile în domeniul modei vor avea o valoare estimată de 909,6 milioane dolari.

Soluții de plată digitale. Rambursări rapide

Special pentru aceste segmente de piață, Wirecard a participat la dezvoltarea soluției inovatoare pentru clienții eMAG. Utilizând platforma de comerț digital Wirecard, eMAG poate asigura rambursări rapide și simple prin soluția „Instant Money Back”, soluție bazată pe serviciile:

  • Mastercard Money Send
  • Visa Direct

Soluții de plată digitale. Instant Money Back

Prin scurtarea timpului de rambursare al banilor de la câteva zile până la câteva minute, eMAG îmbunătățește în continuare serviciile pentru clienți, ceea ce duce la sporirea încrederii și loialității față de brand. „Instant Money Back” este prima soluție de acest fel din Europa și se aplică tuturor achizițiilor, indiferent de canalul de vânzări, pentru o experiență comercială completă de tip Unified Commerce.

Citește și Formare profesională ANOFM. Câte persoane au urmat cursurile organizate în primele șase luni din 2019

 

 

O părere la “Soluții de plată digitale pentru piața locală, dezvoltate de Wirecard

  1. Pingback: Memorandum TRANSGAZ - ITOCHU | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.