Stiri: Constructii

Directori Mazars

AFI Europe a finalizat un nou acord cu NEPI Rockcastle

07.08.2020

Spaţii de birouri AFI Europe. Compania a anunţat că a finalizat un nou acord cu NEPI Rockcastle pentru achiziţia a patru proiecte de birouri clasa A în România. Acestea deţin o suprafaţă închiriabilă totală de 118.500 metri pătraţi.

Spaţii de birouri AFI Europe. O tranzacţie în valoare de 290 milioane de euro

Valoarea tranzacţiei se ridică la 290 de milioane de euro, iar preluarea portofoliului este programată să se încheie în următoarele patru luni.

”AFI Europe România rămâne angajată în a-şi dezvolta portofoliul puternic pe piaţa locală. Achiziţia se încadrează în totalitate în strategia de extindere a operaţiunilor noastre în România, concentrându-ne asupra proprietăţilor cu randament ridicat”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe România & Republica Cehă.

Spaţii de birouri AFI Europe. Portofoliul companiei

Portofoliul preluat constă în patru proiecte de clădiri de birouri Clasa A, cu un total de opt clădiri de birouri în Bucureşti şi Timişoara:

  • Floreasca Business Park
  • The Lakeview
  • Aviatorilor 8
  • Timişoara City Business Center

Una dintre cele mai mari companii de pe piaţa imobiliară din România

AFI Europe România este una dintre cele mai mari companii de pe piaţa imobiliară din ţara noastră. Compania a dezvoltat şi continuă să dezvolte proiecte de referinţă în sectoarele de retail, birouri şi rezidenţial în Bucureşti, Ploieşti şi Braşov.

Spaţii de birouri AFI Europe. 300.000 de mp.

După finalizarea acestei tranzacţii şi a proiectelor de birouri aflate în dezvoltare (AFI Park Braşov şi AFI Tech Park 2-3), AFI Europe România va gestiona un portofoliu de birouri cu o suprafaţă închiriabilă totală de aproape 300.000 mp. AFI devine astfel unul dintre cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din România.

Pe segmentul de birouri, AFI Europe România a dezvoltat şi gestionează AFI Park 1-5 şi AFI Tech Park, ambele situate în Bucureşti, şi AFI Park Braşov, în centrul oraşului Braşov, care va fi inaugurat în toamna acestui an.

Citeşte şi Teste Covid-19. Anunţul făcut de InfoCons