Star Storage sediu

Star Storage se mută într-un nou sediu

11.12.2019

Star Storage sediu. Globalworth a anunțat că a semnat un contract de închiriere pentru 2.200 mp în clădirea Tower 1 din Globalworth Campus cu Star Storage, furnizor de produse şi servicii IT “made in Romania”.

Star Storage sediu. Operațiunile comerciale și de Cercetare/ Dezvoltare IT

Compania va folosi noul spaţiu, situat la etajul V al Tower 1, pentru desfășurarea operațiunilor comerciale și a celor de Cercetare şi Dezvoltare IT, marcând un punct cheie în angajamentul de construire a unei companii globale pentru accelerarea transformării digitale a organizaţiilor.

„Le urăm partenerilor noștri de la Star Storage <<Bun venit>> și îi asigurăm, totodată, că în Globalworth Campus vor găsi cele mai bune oportunități, atât pentru a inova și a face performanță, cât și pentru relaxare. Complexul din nordul Capitalei oferă chiriașilor mai mult decât simple spaţii de lucru, le oferă acces la cea mai mare comunitate de business din România și le pune la dispoziție birouri moderne, zone de retail și spații verzi. Suntem convinși că se vor bucura de o experiență complexă și integrativă a fiecărei zile la birou”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing Globalworth.

În Tower 1, Star Storage se alătură unor companii de renume, precum:

  • Amazon
  • Garrett Motion
  • Mindspace
  • Starbucks
  • Stradale

Star Storage sediu. Ce spune conducerea companiei?

„Această schimbare are loc în contextul strategiei noastre de expansiune atât pe plan local, în urma investițiilor făcute în ultimii 4 ani, cât și pe plan internațional, segment care preconizăm că va reprezenta 40% din veniturile companiei în 2020, dublu față de 2019. Consolidarea echipei într-un spațiu de birouri modern, centrat pe comunicare și colaborare va permite atât o experiență îmbunătățită pentru echipa și clienții existenți, cât și creșterea echipei și a afacerii în următorii ani”, a precizat Cătălin Păunescu, CEO al Star Storage.

Globalworth Campus va fi finalizat în acest an

Globalworth Campus va fi finalizat în acest an, odată cu încheierea lucrărilor la ultima clădire din complex, Tower 3. Cele trei turnuri din Globalworth Campus pun la dispoziție 88.000 mp de spațiu de birouri și 760 de locuri de parcare. Tower 1 și Tower 2 au suprafețe de câte 29.000 mp, în timp ce Tower 3 are o suprafață de 35.000 mp. În acest moment, cele trei clădiri ale Globalworth Campus sunt închiriate în proporție de peste 90%.

Globalworth Campus este un complex modern de business. Acesta include:

  • trei turnuri de birouri Clasa ‘A’
  • spaţii verzi de relaxare
  • zone de retail
  • unul dintre dintre cele mai mari centre de conferinţe din Bucureşti

Citește și Se deschide Taco Bell Brașov!

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Star Storage se mută într-un nou sediu

  1. Pingback: Craciun 2019 buget - Cat cheltuie europenii? | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.