Stiri: Companii

Stein & Partner si reteaua globala Signium

Parteneriat între Stein & Partner și rețeaua globală Signium

12.12.2019

Stein & Partner a anunțat că devine parte din Signium începând cu ianuarie 2020. Aceasta este o rețea globală de Executive Search și consultanță în leadership cu mai mult de 60 de ani de experiență, peste 50 de birouri în orașe cheie din întreaga lume, sprijinind companii din diverse industrii să ia deciziile corecte în momente de importanță strategică.

Stein & Partner este unul dintre primii furnizori de servicii de Executive Search și consultanță în domeniul capitalului uman din piața locală.

Stein & Partner și rețeaua globală Signium. Ce spune conducerea companiei?

„Faptul că ne alăturăm Signium ne va permite să accesăm o rețea globală cu competențe complementare și să-i putem susține și mai mult pe clienții noștri în proiecte complexe de căutare internațională, identificând talent excepțional în mai multe locații, atât la nivel regional, cât și global”, a declarat Sebastian Stein, Managing Partner în cadrul Stein & Partner.

Stein & Partner și rețeaua globală Signium. Obiective de dezvoltare

Așadar, Stein & Partner devine partenerul Signium în România și Austria. Compania își consolidează resursele în străinătate și, în consecință, capacitatea de a susține obiectivele de dezvoltare ale clienților săi din regiunea Europa Centrală și de Est.

Declarația făcută de președintele Signium

„Signium este un parteneriat global înființat în 1951 în Statele Unite și suntem în prezent în primele 30 de firme de profil din lume. Suntem încântați că Stein & Partner este acum parte din rețeaua noastră, întrucât considerăm echipa din România ca fiind un plus important pentru noi”, a spus Președintele Signium, Alastair Paton.

Stein & Partner și rețeaua globală Signium. Un eveniment special

Anunțul a fost făcut în cadrul evenimentului organizat de Stein & Partner pentru a marca un sfert de secol de activitate în România și Europa Centrală și de Est.

Având tema „Credem în Europa de Est”, evenimentul a reunit oaspeți de onoare precum:

  • Excelența Sa domnul Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Germaniei și
  • Excelența Sa domnul Arthur Mattli, Ambasadorul Elveției
  • Alastair Platon, Președinte al Signium Global
  • alți parteneri strategici la nivel regional

Stein & Partner și rețeaua globală Signium. Discursuri

Werner E. Stein, fondatorul și Președintele Stein & Partner, și Sebastian Stein au susținut scurte discursuri despre trecutul și viitorul companiei. Discuțiile au fost moderate de Friederike Rissing, Director de Resurse Umane în cadrul Reckitt Benckiser Germania.

„Sunt încântat să fiu prezent la această aniversare jubiliară atât de specială. Abordarea nu există distracție fără riscuri a jucat probabil un rol atunci când domnul Stein a venit în România imediat după Revoluție și și-a fondat compania în urmă cu un sfert de secol. România a avut o dezvoltare semnificativă, la fel și compania Dvs., nu numai la nivel local, ci și în regiune”, a declarat Excelența Sa, domnul Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Germaniei în România.

Stein & Partner și rețeaua globală Signium. O ocazie specială

Excelența Sa, domnul Arthur Mattli, Ambasadorul Elveției în România, a declarat: „Mă simt onorat să iau cuvântul la această ocazie specială pentru a felicita o companie de consultanță care a fost construită acum 25 de ani cu dorința de evidențiere a potențialului Europei de Est și misiunea de a contribui la dezvoltarea acesteia”.

Un nou Partener

În plus, în acest an Stein & Partner a anunțat că un nou Partener, Dan Gătăianțu, a preluat conducerea biroului din Viena. Astfel, planurile de dezvoltare pentru această regiune vor fi de asemenea atinse.

Înființată în 1994 în București, Stein & Partner oferă un portofoliu extins de servicii care variază de la:

  • Executive Search
  • dezvoltarea și alinierea capitalului uman în fuziuni și achiziții
  • coaching pentru integrare

Activitatea companiei s-a reflectat în peste 1500 de posturi de conducere ocupate de-a lungul timpului, cu o rată de succes de peste 94%.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul steinandpartner.com

Citește și Târguri ROMEXPO. Rezultate Târgul Cadourilor de Crăciun și Antique Market