Stiri: Companii

Taco Bell Cluj-Napoca

Taco Bell deschide un restaurant în Cluj-Napoca

20.12.2018

Taco Bell deschide primul restaurant al rețelei din afara Bucureștiului. Inaugurarea restaurantului Taco Bell din Cluj-Napoca va avea loc pe 22 decembrie 2018. Astfel, cu numai câteva zile înainte de Sărbători, Sphera Franchise Group anunță extinderea, la nivel național, al celui mai nou brand din portofoliul său.

Taco Bell a intrat pe piața locală în octombrie anul trecut. În prezent, compania deține patru restaurante. Toate unitățile se află în centre comerciale din București. Cel mai nou restaurant Taco Bell și a cincea unitate din România va fi inaugurat în Iulius Mall din Cluj-Napoca.

Taco Bell Cluj-Napoca. O investiție de 350.000 de euro

Investiția în noua unitate se ridică la 350.000 de euro. Noul restaurant Taco Bell îi așteaptă pe clujeni să încerce produsele originale, de inspirație mexicană, și cu o experiență diferită, în spiritul Live Más.
Restaurantul îi va întâmpina pe fani în zona food court de la primul etaj al centrului comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca. Unitatea dispune de o suprafață de 110 metri pătrați.

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din sectorul food service de pe piața din România.

Taco Bell Cluj-Napoca. Rezultate bune

„Taco Bell a avut rezultate excelente în primul an de activitate pe piața locală, prin restaurantele din București, așa că ne-am dorit ca produsele noastre să fie accesibile și la nivel național. Cluj-Napoca face parte din primul set de destinații pe care le urmărim, fiind un oraș cu o dezvoltare accelerată, în ultimii ani, din perspectivă economică, precum și din punct de vedere cultural, muzical și culinar. Clujenii sunt deschiși la experiențe noi și ne bucurăm să le putem oferi și experiența Live Más. În plus, timing-ul deschiderii este unul foarte bun, căci weekend-ul dinaintea Crăciunului și, în general, vacanța de iarnă, reprezintă o perioadă în care oamenii ies mult în oraș și vin adesea la mall, pentru cumpărături, pentru a petrece timp de calitate alături de cei apropiați și, de ce nu, pentru a încerca lucruri noi. Cu această promisiune îi așteptăm la Taco Bell,” a spus Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group.

Taco Bell Cluj-Napoca. Produse

Prin deschiderea acestui restaurant, Taco Bell a creat 35 de locuri de muncă. Noua echipă este pregătită să îi servească pe clienţi începând de sâmbătă, 22 decembrie, și să le ofere produse delicioase, de inspirație mexicană, precum:

  • Crunchy Taco,
  • Cheesy Bacon Fries Burrito,
  • Quesadilla,
  • Crunchwrap Supreme,
  • Nachos Supreme,
  • Churros.

Citește și Programul supermarketurilor de Crăciun 2018 și Anul Nou 2019