Stiri: Constructii

Targul National Imobiliar TNI 2021

Începe Târgul Național Imobiliar TNI 2021!

09.09.2021

Târgul Național Imobiliar TNI 2021. Primul târg imobiliar organizat în ultimii doi ani începe vineri, 10 septembrie, la ora 10:00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Evenimentul are loc până duminică, 12 septembrie 2021.

20.000 de oferte imobiliare

TNI reunește peste 20.000 de oferte imobiliare de locuințe noi și vechi, vile, case de vacanță, terenuri, spații de birouri din București, Ilfov, Constanța, Timișoara, Valea Prahovei, Dubai, Spania și Cipru.

Brandul TNI se bucură de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume:

 • NAR – National Association of REALTORS®
 • CEPI-European Association of Real Estate Professions

Târgul Național Imobiliar TNI 2021. O schimbare de paradigmă

„Ediția Târgului Național Imobiliar TNI din 10-12 septembrie va fi una specială pentru că reprezintă prima expoziție de profil organizată după o pauză de 2 ani și marchează o schimbare de paradigmă în piață. Cerințele și preferințele cumpărătorilor de proprietăți rezidențiale s-au schimbat, iar prețurile materialelor de construcție au crescut semnificativ, influențând și prețurile finale ale imobilelor. În acest context în care se înregistrează o creștere a interesului pentru achiziția de locuințe proprii, târgul imobiliar organizat în București la Palatul Parlamentului vine în ajutorul publicului cu cele mai avantajoase oferte din piață.

Evenimentul este organizat cu respectarea tuturor măsurilor legale de combatere și stopare a răspândirii Covid 19. Astfel, vizitarea târgului va fi similară cu o vizită la mall, fiind obligatorii:

 • purtarea măștii de protecție
 • controlarea temperaturii la intrare
 • distanțarea

Cerinţele românilor

Dezvoltatorii imobiliari s-au adaptat la actualele cerințe ale românilor. Aceştia continuă să investească în segmentul rezidențial autohton, dezvoltând noi ansambluri rezidenţiale.

„Dezvoltatorul imobiliar HILS, prin acționarul Jacob Gardens și prin echipa de management, are o experiență de peste 17 ani pe piața imobiliară din România ajungând să se evidențieze ca un jucător profesionist și de încredere. În ultimii ani și-a remarcat procesul de expansiune prin proiectul de amploare HILS Pallady Apartments și continuă prin demararea în scurt timp a noilor proiecte HILS Brauner Apartments și HILS Splaiul Unirii. Printre atuurile ansamblului HILS Pallady Apartments se numără gama diversă de apartamente, flexibilitatea modalității de plată, finisajele interioare de calitate superioară, atenția la detalii în ceea ce privește spațiile comune, precum și prețurile accesibile. În funcție de suprafață și de etaj, prețurile pornesc de la 45.500 euro + TVA pentru garsoniere, de la 59.000 euro + TVA pentru apartamente cu 2 camere și de la 74.000 euro + TVA pentru apartamente cu 3 camere.” a declarat Bogdan Bălașa, Business Development Manager HILS Pallady Apartments.

Târgul Național Imobiliar TNI 2021. Nordul Bucureștiului

Creșterea veniturilor și îmbunătățirea accesibilității cumpărării unei noi locuințe au făcut ca tot mai mulți cumpărători să își dorească o locuință amplasată în nordul orașului. Aşadar, în cadrul târgului imobiliar, vizitatorii vor găsi inclusiv oferte de locuințe noi din nordul Bucureștiului.

„După finalizarea și vânzarea integrală a Stegarului Boutique Apartments și Străulesti Apartments, Black Oak Developer&Contractor a lansat vânzările pentru un nou proiect dezvoltat în nordul capitalei. În urma unei investiții de circa 9 milioane de Euro, Lac Străulești Condominium vine cu propunerea unei locații unice în București prin prisma poziției sale chiar pe malul lacului Străulești, în proximitatea magistralei de metrou M4 și a tuturor punctelor de interes din zona de nord. Dacă doriți să locuiți în natură chiar în sectorul 1, să vă bucurați de aproape 6000 de mp de spații verzi cu deschidere directă de 140ml către lacul Străulești, Black Oak vă propune să vizitați standul din cadrul TNI unde reprezentanții săi vă așteaptă cu oferte de studiouri și apartamente cu prețuri începând de la 77.000 euro+TVA. ” a declarat Mihai Bulancea, General Manager Black Oak Developer&Contractor.

Un trend ascendent

Potrivit celui mai recent raport de piață realizat de Imobiliare.ro, piața rezidențială autohtonă și-a continuat trendul ascendent în al doilea trimestru din 2021, iar prețurile solicitate de către vânzătorii de locuințe au consemnat cel mai mare avans de la declanșarea epidemiei încoace.

În perioada aprilie-iunie, valorile de listare ale proprietăților rezidențiale din România au înregistrat un avans trimestrial de 3,1%, comparativ cu +2,2% în T1 2021, +1,9% în T4 2020 și, respectiv, +0,3% în T3 2020.

Prețul mediu pe metru pătrat solicitat în august pentru o locuință a ajuns la valoarea de 1508 euro, Clujul rămânând orașul cu cele mai scumpe locuințe, cu o medie pe metru pătrat de 1973 euro.

Pe locul doi se află locuințele din capitală, ce în luna august au ajuns la valoarea de 1569 euro/mp, apartamentele din Brașov au un preț mediu de 1442 euro/mp, iar apartamentele din Constanța au o valoarea medie de 1347 euro/mp, potrivit Imobiliare.ro.

Târgul Național Imobiliar TNI 2021. Proprietăţi

Vizitatorii au acces în cadrul expoziției la proprietăți pe toate gusturile, bugetele și nevoile:

 • apartamente premium în centrul capitalei
 • proprietăți de tip boutique
 • imobile exclusive în nordul capitalei
 • apartamente low-budget
 • penthouse-uri
 • construcții pe structură metalică
 • case de vacanță la munte sau la mare
 • oportunități de investiții în Dubai, Spania și Cipru

„Pentru noi, REMAX Action, reluarea târgurilor imobiliare este un semnal foarte bun, de revenire la business-ul față în față cu oamenii, așa cum se cuvine în imobiliare. Vom sărbători aceasta revedere prin numeroase surprize pentru vizitatorii standului Remax Action din cadrul TNI. Voi dezvălui acum doar una dintre ele: primul client care contractează un apartament în cel mai mare complex rezidențial din București – Aqua City, complex pe care îl reprezentăm – va primi o bucătărie complet utilată. Îi așteptăm la stand și pe cei mai puțin hotărâți pentru că agenții REMAX Action îi vor ajuta să își definească nevoile și, ulterior, le vor găsi locuința care se potrivește cel mai bine stilului lor de viață. ” declară Adrian Rus, Broker/Owner REMAX Action București.

Companiile participante

Printre companiile ce participă la ediția specială TNI 2021 se numără: HILS Pallady Apartments, Lac Străulești Condominium, Prime Realty Marbella, Cihanara Tourism & Investment, Emax Real Estate, EnVogue Residence, Axxis Nova, Timpuri Noi Residence, Plaza Residence, Metropolitan Residence, Tomis Villa Grand Resort, Campeador Residence, Central Address Residence, Panorama City, Otopeni City Garden, Premier Imobiliare, In Rezidential, Regie Residence, Star Development, Virtutii Park, Drumul Taberei Residence, Greeno Boutique Apartments etc.

„Potențialii cumpăratori ai unei locuințe verzi certificate pot afla în cadrul Pavilionului Green Homes organizat în cadrul târgului imobiliar mai multe informații despre cum pot accesa un “Credit Verde” cu condiții preferențiale oferit de băncile partenere și finanța astfel achiziționarea unei locuințe de calitate superioară, cu un confort sporit, având costuri mai mici la energie și reparații, alături de beneficii importante pentru sănătate. Până în prezent, în România au fost certificate/pre- certificate GREEN HOMES peste 12.000 de locuințe ce sunt situate în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași, în valoare de peste 1,7 miliarde EURO”, declară Elena Rastei, Director Certificare Green Home.

Târgul Național Imobiliar TNI 2021. Soluţii de finanţare

Pentru a veni în sprijinul cumpărătorilor, târgul imobiliar din acest weekend cuprinde și soluții financiare oferite de instituții financiare. În perioada 10-12 septembrie la Palatul Parlamentului, vizitatorii TNI primesc consultanță financiară gratuită în vederea obținerii de credite avantajoase de la reprezentanții: OTP Bank, Raiffeisen Bank, Libra Internet Bank, Start Finance și The Money Advisors.

Locuinţe de vacanță

Segmentul locuințelor de vacanță este în continuare foarte atractiv pentru români. În cadrul ediției TNI din 10-12 septembrie vizitatorii au acces la cele mai atractive oferte de proprietăți de vacanţă:

 • la mare
 • la munte
 • în țară
 • în Spania
 • în Cipru
 • în Dubai

Târgul Național Imobiliar TNI 2021. Acces gratuit

Vizitatorii TNI au acces gratuit la târgul imobiliar din 10-12 septembrie cu aplicația de mobil “TNI”.

Mai multe informatii găsiţi pe www.targulnationalimobiliar.ro

Citeşte şi Prețul materialelor de construcții a explodat în ultima perioadă