Stiri: IT&C

Targuri Romexpo 2019

Târguri Romexpo 2019: All about visual communication

08.10.2019

Târguri Romexpo 2019. Sub umbrela “All about visual communication”, un concept unic în țara noastră, Romexpo aduce în același loc trei expoziţii, patru evenimente atrăgătoare şi 550 de branduri locale şi internaţionale.

Tâguri  Romexpo 2019. Trei târguri

PRINT&SIGN 2019

A 15-a ediţie a celui mai important târg de tipar şi semnalistică din Europa de Sud-Est urmează trendul global şi aduce în atenţia specialiştilor cele mai noi idei de comunicare vizuală şi tehnologii de tipar digital pe orice suport.

DIGITAL SIGNAGE Show 2019

Aflată la ediţia a doua, expoziţia dedicată display-urilor digitale şi tehnologiilor interactive creează noi experienţe vizitatorilor. PRINT&SIGN 2019 explorează fiecare aspect al afişării digitale.

CORPORATE GIFTS Show 2019

CORPORATE GIFTS Show este singura expoziţie din țara noastră dedicată industriei obiectelor promoţionale. De asemenea, evenimentul reprezintă și cea mai importantă platformă de business pentru publicitate.

Toate aceste trei târguri prezintă inovaţii de ultimă oră şi lansări de produse.

Târguri Romexpo 2019. Cea mai mare platformă de networking

Astfel, în perioda 9 – 12 octombrie, pavilionul B1 de la Romexpo se transformă în cea mai mare platformă de networking din regiune pentru industria tiparului digital, a promoţionalelor şi semnalisticii digitale.

Evenimentele organizate de EUROEXPO Fairs oferă soluţii de comunicare vizuală în HUB-ul celor mai inovatoare tehnologii, dintre care:

Târguri Romexpo 2019. Soluţii de tipar digital pentru publicitate, textile, industrial şi 3D printing

1. Vino să vezi LIVE tehnologia prin care poţi printa 3D proiecte dintre cele mai ofertante, de la un mulaj dentar, până la o pereche de ochelari şi chiar replici de 2,8 metri înălţime ale unor personaje interesante!

2. Te aşteptăm cu lansări în premieră mondială: vei fi martor al lansării simultane în România şi Japonia a celei mai noi inovaţii în domeniul echipamentelor de print digital.

3. Vino să vezi tehnologia prin care poţi tipări digital recipientele din metal (can-urile) şi plastic pentru industriile cosmetice şi de băuturi!

Târguri Romexpo 2019.  Inovaţie în obiecte promoţionale

1. Promoţionale ECO-friendly şi gadget-uri comestibile.

2. Accesorii-gadget pentru obiecte smart.

3. Gadget-uri 3D cu effect “Wow”: Augmented Reality, Smart LightUp Panel, agende corporate cu powerbank şi încărcare wireless, brăţări cu LED, Dancing Bluetooth Speaker.

Târguri Romexpo 2019. Soluţii digital signage

1. Soluţii pentru retail (large format digital display, indoor digital display, projection mapping for retail)

2. Soluţii interactive pentru învăţământ, ecrane stretch

3. Lansări în premieră a celor mai noi soluţii integrate de afişaje LED

”Doar între 9 şi 12 octombrie ai 3 expoziţii, o singură viziune şi nenumărate posibilităţi de afaceri – toate soluţiile de tipar digital şi comunicare vizuală într-un singur loc, pe care poţi să le vezi cu o singură invitaţie gratuită”, au mai anunțat organizatorii.

Citește și INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019: Anunțul făcut de Romexpo