Telekom Romania

Telekom România majorează prețurile pentru clienții business

07.03.2019

Telekom România a anunțat că va majora preţurile abonamentelor din portofoliul fix şi mobil, pentru clienţii rezidenţiali şi de business. Decizia de majorare a costurilor se va aplica începând cu data de 15 aprilie.

Telekom România prețuri majorate. Anunțul companiei

”Într-o industrie extrem de dinamică, precum cea a comunicațiilor, Telekom Romania face eforturi continue pentru a oferi clienților servicii de înaltă calitate, la prețuri competitive, adaptate nevoilor lor”, precizează reprezentanții companiei.

Aceștia mai precizează că operatorul investește constant în dezvoltarea rețelelor fixe și mobile, oferind astfel clienților tehnologie de ultimă oră.

Conform companiei, ofertele #Netliberare reprezintă angajamentul puternic al Telekom Romania față de piața locală și față de clienții săi, care se pot bucura de servicii mobile sau fixe, cu prețuri începând de la 5 euro si abonamente de mobil cu bonus Net 4G nelimitat și fără perioadă minimă contractuală.

Telekom România prețuri majorate. O rețea mobile bună

În plus, potrivit rezultatelor P3, clienții pot beneficia de o rețea mobilă foarte bună și de 99,5% acoperire 4G în populația urbană și 93% în total populație (urban și rural).

”Cu toate acestea, ca urmare a creșterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicații, Telekom este nevoită să majoreze tarifele serviciilor de comunicații din portofoliul fix și mobil”, se arată într-un comunicat transmis de Telekom Romania.

Telekom România prețuri majorate. O creștere de 0,42 euro

Costul pentru fiecare serviciu fix (voce fixă, internet, TV) și pentru fiecare abonament mobil, pentru clienții rezidențiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ 2 lei, începând cu 15 aprilie 2019. Această creștere nu se aplică opțiunilor de televiziune, ratelor la telefoane sau chiriilor pe echipamente fixe.

Clienții business ai companiei vor primi o notificare scrisă în care sunt anunțați, de asemenea, de schimbări aferente contractelor.

Citește și Mesaje și felicitări corporate pentru 8 Martie: La mulți ani de Ziua Femeii 2019!

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Telekom România majorează prețurile pentru clienții business

  1. Pingback: Programul FUTURE – Construieste cu pasiune - Cluj | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Ziua Femeii 2019 - Discriminarea la job | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.