Stiri: Constructii

THE BRIDGE 2 obține certificarea LEED Platinum

27.06.2019

Clădirea THE BRIDGE 2, deținută de Forte Partners, obține certificarea LEED Platinum. Clădirea este finalizată și închiriată în proporție de 100%, iar prima fază a proiectului a primit certificarea LEED Platinum cu scorul de 82.

Compania a dezvoltat clădirile de birouri precum Ștefan cel Mare Building și The Bridge 1, The Bridge 2 precum și proiectul rezidențial Londra 27 și are în prezent în derulare proiectul Aviației Park, clădirea The Bridge 3 și proiectele de birouri Matei Millo Boutique Offices și U-Center.

Vânzarea proiectului The Bridge

Ăn luna august 2018, Forte Partners a încheiat vânzarea integrală a proiectului de birouri THE BRIDGE către grupul Dedeman, aceasta fiind de altfel cea mai importantă tranzacție de real estate din anul trecut.

Forte Partners este fondat în 2014 și e unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piață. Compania a crescut un portofoliu de proiecte în valoare de peste 200 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial.

„A doua fază a THE BRIDGE, o clădire dezvoltată de Forte Partners, în valoare de 55 de milioane de euro, a obținut certificarea LEED Platinum, cu scorul 84, în urma evaluării în funcție de șapte criterii și anume sustenabilitatea proiectului, eficiența consumului de apă, eficiența energetică și a climatizării, materiale și resurse utilizate, calitatea mediului interior, inovație și priorități locale de mediu”, a declarat Geo Mărgescu, CEO și cofondator Forte Partners. „În toate proiectele pe care le dezvoltăm, punem în prim-plan arhitectura, funcționalitatea și eficiența energetică, iar fiecare clădire Forte Partners este un micro-univers, în care adresăm mai multe nevoi. Avem în vedere atât spațiile propriu-zise de birouri, cât și spațiile comune pentru angajați – de la spații verzi, la zonele de relaxare, cantine –, precum și calitatea aerului sau a modului în care este utilizată lumina naturală”