The President evenimente - rezultate 2018

Centrul de evenimente The President, rezultate bune în 2018

15.03.2019

Centrul de evenimente The President a anunțat că în 2018 a continuat trendul ascendent început în 2013. Compania a raportat o cifră de afaceri cu aproape 50% mai mare decât în 2017. În aprilie 2018, la împlinirea a cinci ani de activitate pe piața din București, compania raportase o creștere a cifrei de afaceri pe 2017 cu 35% mai mare decât în 2016. La această majorare se adaugă peste 1000 de evenimente organizate în perioada 2013 – 2017.

The President evenimente. Nunți, botezuri și petreceri private

Anul trecut, s-a organizat un număr semnificativ de evenimente în spațiile interioare și exterioare ale Centrului de Evenimente The President. Nivelul este cu 25% mai mare decât în 2017. Dintre acestea, 60% au fost evenimente private diferite (nunți, botezuri, cununii, petreceri private, prânzuri ocazionate de momente speciale din viața clienților, evenimente pentru copii etc).

De asemenea, numărul evenimentelor corporate organizate în 2018 s-a dublat comparativ cu anii anteriori, crescând cu 30% ponderea evenimentelor de companie cu număr mare de participanți (între 400-800 de invitați).

The President evenimente. Investiții

Investițiile s-au dublat de la an la an, în perioada 2013 – 2018. Compania a investit în mod continuu în:

  • amenajări interioare și exterioare
  • personal
  • promovare
  • aparatură
  • facilități pentru clienți

The President evenimente. Ce spun proprietarii centrului?

”Conceptul The President este un spațiu organizat în mod profesionist, gândit ca o afacere de durată care s-a dezvoltat în mod progresiv, de la an la an. Investițiile companiei noastre au inclus crearea unor spații speciale care să deservească evenimente ample, cu participarea a peste 1000 de persoane concomitent, amenajarea sălilor de evenimente cu mobilier modern și pereți mobili, utilarea profesionistă a bucătăriei cu aparatură de calitate, investiții în calificarea și retenția personalului, amenajarea terasei cu 600 de locuri, precum și investiții importante în modernizarea și întreținerea piscinei. Un loc aparte în bugetul anual l-a avut mereu investiția în promovare, avem bugete dedicate participării la evenimentele de profil, precum și bugete pentru activități de promovare online și offline. În prezent, numărul clienților s-a dublat, lucru care ne bucură, căci unul dintre obiectivele noastre este de a crea o comunitate de oameni îndrăgostiți de atmosfera petrecerilor marca The President”, a declarat Corin Romanescu, Owner and Founder Centrul de Evenimente The President.

The President evenimente. Planurile pentru 2019

În 2019, The President va continua investițiile în amenajarea și modernizarea terasei, a spațiilor de evenimente și a piscinei. De asemenea, în acest sens, compania a alocat:

  • bugete de promovare
  • bugete pentru întreținerea și modernizarea aparaturii
  • bugete pentru cheltuieli legate de atragerea și perfecționarea personalului.

The President evenimente. Creștere de 50%

Pentru 2019, compania estimează o creștere cu 50% a numărului de evenimente private organizate în sălile Centrului de Evenimente The President și o creștere cu 30% a ponderii evenimentelor corporate organizate în spațiile interioare și exterioare ale complexului.

The President evenimente. Saloane

The President dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10:00-24:00 și de următoarele spații pentru evenimente:

◦ salonul Roma cu o capacitate între 60-100 de persoane

◦ salonul Milano cu o capacitate între 100-150 de persoane

◦ salonul Verona cu o capacitate între 150-400 de persoane

◦ salonul Florența cu o capacitate între 150-400 de persoane

◦ salonul Grande Events cu o capacitate între 401-800 de persoane

◦ terasa Venetia cu o capacitate de 600 de persoane

◦ piscina The President cu o capacitate de 300 de persoane

Citește și 5 to go deschide cea mai mare cafenea a rețelei din București

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Centrul de evenimente The President, rezultate bune în 2018

  1. Pingback: Uniunea pietelor de capital - acord provizoriu UE | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.