Slide

Stiri: Companii

TransferGo, finantare primita de la Seventure Partners

TransferGo a primit o finanțare de 3,4 milioane de dolari

16.05.2019

TransferGo a primit o finanțare de 3,4 milioane de dolari. Fondurile vin din partea Seventure Partners, unul dintre cele mai importante fonduri de investiții la nivel european. Această finanțare urmează seriei B de finanțare, încheiate cu succes la finalul anului 2018.

TransferGo finanțare Seventure Partners. Investiții în inovație

La sfârșitul celei de a doua etape, TransferGo a raportat un total de 17,5 milioane de dolari, pentru a fi investiți în inovație și extinderea la nivel global. În paralel, pe Seedrs a rulat și o campanie publică de finanțare, care a depășit obiectivul stabilit inițial.

„Susținerea pe care am primit-o, atât din partea utilizatorilor, cât și a companiilor partenere, reprezintă o confirmare a strategiei noastre de a crește organic pe baza tehnologiilor și de a ne extinde pe noi piețe. Am investit în mod constant în soluții care să răspundă nevoilor pe care le-am identificat în rândul utilizatorilor noștri din toată lumea, iar în tot acest proces am crezut în inovație ca fiind principalul nostru motor de dezvoltare”, a declarat Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo.

TransferGo finanțare Seventure Partners. 1 milion de utililizatori

La începutul anului, TransferGo a anunțat că a atins un total de un milion de utilizatori la nivel global. Compania a reușit să se extindă într-un ritm mediu de 2.000 de noi utilizatori pe zi.

De la lansare, în anul 2012, rata de creștere raportată a fost de 100% pe an.

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online, în timp real și la costuri mici, pentru persoanele care doresc să trimită bani familiilor lor, fără a plăti taxele mari percepute de bănci.

Compania a fost înființată în 2012 de patru fondatori de origine lituaniană, iar sediul central se află în Londra, Marea Britanie.

La ora actuală, compania are birouri și în Vilnius, Berlin, Istanbul și Varșovia.

Citește și Creștere economică 2019: INS a publicat datele pentru primele trei luni ale anului!