Trenurile Zapezii 2021

Trenurile Zăpezii 2021: Ce reduceri oferă CFR Călători?

01.01.2021

Trenurile Zăpezii 2021. CFR Călători lansează Trenurile Zăpezii 2021, ofertă de călătorie valabilă din 4 ianuarie până pe 28 februarie 2021. Astfel, turiștii și pasionații sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinație/plecare cele mai căutate staţiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

„Iarna, vacanțele la munte sunt cele mai îndrăgite. Dacă v-ați stabilit deja programul, nu vă rămâne decât să luați trenul – o modalitate sigură și confortabilă de călătorie pentru a evada către pârtiile de schi şi săniuş”, a anunţat CFR Călători.

Trenurile Zăpezii 2021. Staţii

Reducerea de 25% se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din staţiile:

  • Sinaia
  • Bușteni
  • Azuga
  • Predeal
  • Brașov
  • Vatra Dornei Băi hc
  • Vatra Dornei

“Se apropie o perioadă mult așteptată de mulți dintre noi care au dus lipsa pârtiilor de schi, a zăpezii sau pur și simplu a unei plimbări în aerul de la munte. De aceea venim mai devreme ca în alți ani cu oferta „Trenurile Zăpezii” pentru a vă asigura o călătorie scutită de neplăcerea cozilor pe șosele și unde nu trebuie să stai țintuit în scaun pe toată durata călătoriei sau să nu poți pleca cu mai mult de 3-4 tovarăși de drum.

Cu CFR Călători poți transforma câteva ore de stres la volan într-o perioadă de relaxare cu toți prietenii pe care-i vrei aproape, cu familia sau pur și simplu cu laptopul sau cartea ta preferată. Și totul la un preț cu 25% mai mic la trenurile spre munte sau cu reduceri și mai mari pentru deplasările la sfârșit de săptămână, între stațiuni” a declarat Dan M. Costescu, director general CFR Călători.

Trenurile Zăpezii 2021. Preţuri

Cu oferta Trenurile Zăpezii 2021 preţul biletului pe ruta București – Predeal este de 30,60 lei. Acesta este cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg. Pe ruta Satu Mare – Predeal prețul biletului este de 84,15 lei, cu 26,75 lei mai puţin față de tariful întreg. Pentru ruta Constanţa – Brașov preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin față de tariful întreg. De asemenea, pentru ruta Iași – Vatra Dornei Băi preţul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin față de tariful întreg.

Citeşte şi Top căutări eMAG 2020. Cele mai amuzante lucruri căutate de români

 

 

 

 

Citiți și despre: