Stiri: Logistica

Trotinete electrice Lime Cluj-Napoca

Trotinetele electrice Lime ajung şi în Cluj-Napoca

26.08.2020

Trotinete electrice Lime Cluj-Napoca. Lime a anunţat că a lansat serviciul de închiriere trotinete electrice în Cluj-Napoca. Decizia a fost luată după ce până acum a înregistrat 1,5 milioane curse în Bucureşti. Conform companiei, Lime este soluţia pentru a te deplasa de la Piaţa Unirii către Cluj Arena în 5 minute.

Lime este un partener pe termen lung pentru sustenabilitate şi viaţa urbană a Bucureştiului, generând până acum peste 1,5 milioane de curse de la lansare, dintre care, 40% au înlocuit drumurile cu maşina şi acum îşi extinde amprenta naţională la Cluj-Napoca.

Trotinete electrice Lime Cluj-Napoca. Trotinetele vor fi disponibile în:

  • Piaţa Unirii
  • Piaţa Mărăşti
  • Mănăştur
  • Gheorgheni

Ce spune conducerea Lime?

„Lime a devenit un jucător naţional în România. După 1,5 milioane curse în Bucureşti, suntem foarte încântaţi să ne extindem şi la Cluj-Napoca, oraş în care am observat un apetit real pentru micro mobilitate. Aşteptăm cu nerăbdare să colaborăm împreună cu municipalitatea pentru a aduce o soluţie pozitivă la unele dintre provocările de trafic cu care se confruntă. Trotinetele Lime sunt o soluţie de transport în aer liber, distractivă, comodă, inteligentă şi distanţată social pentru a ne reimagina stilul de viaţă urban, mai ales în momentele acestea cu COVID-19 şi suntem fericiţi să numim Cluj-Napoca casa noastră”, spune Luca Mateescu,  manager de operaţiuni Lime România.

Trotinete electrice Lime Cluj-Napoca. Cum poţi folosi Lime?

Pentru a folosi Lime, călătorii descarcă aplicaţia, localizează o trotinetă de pe hartă şi o deblochează cu simpla atingere a unui buton. Pentru a încheia cursa, trebuie să urmărească instrucţiunile din aplicaţie şi să parcheze trotineta responsabil.

Compania Lime este activă în peste 40 de oraşe din 19 ţări din Europa.

Citeşte şi Pensii septembrie 2020: Poşta Română face un anunţ important!