Stiri: Companii

Webinar ROFMA 2020

Webinar ROFMA 2020: Rechemarea salariaților la locul de muncă

20.05.2020

Webinar ROFMA 2020. Pe data pe 26 mai are loc un webinar ROFMA în care se va dezbate subiectul momentului: rechemarea salariaților la locul de muncă. Invitaţii vor răspunde la următoare întrebare: Ce trebuie să știe angajatorii și profesioniștii în property & facility management în acest context?

Webinar ROFMA 2020. Noua Normalitate

„Ne apropiem cu pași mari de Noua Normalitate în procesul de relansare a businessului. În contextul pandemiei, avem un cadru legislativ nou, în schimbare, care impune restricții și exigențe fără precedent ce impactează atât angajatorii și angajații, cât și furnizorii de servicii de property și facility management în raport cu mediul de lucru. Toate aceste schimbări au efecte probabile în starea de confort, stress și, implicit, în productivitatea angajaților și performanța economică a firmelor”, au afirmat organizatorii evenimentului.

Întregistrare la eveniment se poate face aici

Webinar ROFMA 2020. Subiectele dezbătute:

  • Reglementările noi privind relațiile de muncă în această perioadă;
  • Gestionarea activităților de property și facility management prin prisma reglementărilor ce țin de dreptul muncii și GDPR în perioada de reîntoarcere la locurile de muncă (managementul riscului și planuri de contingență, gestiunea/controlul fluxului de personal în clădiri și în mediul de lucru);
  • Work from home/Telemunca.

Invitatul special al webinarului ROFMA este un specialist recunoscut în domeniu, Andreea Suciu, partener fondator al Suciu | The Employment Law Firm.

Webinarul va avea loc în data de 26 mai, între orele 16:00 – 17:00. Participarea este gratuită.

Citeşte şi Relansarea economiei 2020. Ce măsuri ar trebui luate?