WiFi gratuit Bucuresti

WiFi gratuit București: Anunțul făcut de Primăria Capitalei

25.04.2019

WiFi gratuit București. Locuitorii Capitalei vor beneficia de internet gratuit în spații publice, prin programul WiFi4EU. Astfel, la propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului București a aprobat proiectul de hotărâre cu finanțare nerambursabilă WIFI4EU, în vederea finanțării acestuia în cadrul Mecanismului pentru Interconectarea Europei (MIE)- inițiativa Comisiei Europene WIFI4EU.

Prin implementarea acestui proiect, bucureștenii vor beneficia de acces gratuit la internet WiFi în spații publice precum:

  • parcuri
  • piețe
  • clădiri publice
  • biblioteci
  • muzee

WiFi gratuit București. Comisia Europeană a acceptat cererea de participare a Municipalității

Primăria mai precizează că Comisia Europeană a acceptat cererea de participare a Municipalității la inițiativa WiFi4EU.

Proiectul a fost aprobat în unanimitate.

WiFi gratuit București. Fonduri nerambursabile în valoare de 15.000 de euro

În cadrul acestui proiect, Primăria Capitalei a obținut, în luna februarie, fonduri nerambursabile în valoare de 15.000 de euro pentru a instala rețele WiFi în spații publice precum parcuri, piețe, clădiri publice, biblioteci, muzee etc. Rețelele vor fi accesibile gratuit pentru cetățeni.

Fondurile sunt asigurate prin inițiativa europeană WIFI4EU, care finanțează echipamentele și costurile de instalare. Municipiul București va acoperi costurile legate de abonament.

WiFi gratuit București. Când vor fi instalate rețelele de internet gratuit?

Rețelele de internet urmează a fi instalate în termen de 18 luni de la semnarea acordului de finanțare.

Accesul consumatorilor finali la rețeaua WiFi4EU va fi gratuit. În plus, rețeaua nu va conține publicitate comercială și nu va utiliza date cu caracter personal în scopuri comerciale.

WiFi gratuit București. Internet de mare viteză

Rețelele de internet vor fi ușor accesibile și vor utiliza echipamentele cele mai noi și de cea mai bună calitate disponibile. În plus, acestea vor fi capabile să asigure o conectivitate de mare viteză utilizatorilor.

Citește și RoHepat Summit 2019. Principalele concluzii la care au ajuns participanții la eveniment. Ce spune ministrul Sănătății privind implementarea Planul Cadru Național de Control al Hepatitelor Virale?

 

 

 

O părere la “WiFi gratuit București: Anunțul făcut de Primăria Capitalei

  1. Pingback: Piata birourile din Bucuresti in anul 2019 | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.