Slide

Stiri: Logistica

Zboruri Brașov - Budapesta

Wizz Air lansează zborurile directe Brașov – Budapesta

03.07.2024

Zboruri Brașov – Budapesta. Wizz Air marchează o etapă importantă pentru călătoriile aeriene din Brașov, odată cu decolarea zborului inaugural Brașov-Budapesta, deschizând noi oportunități de călătorie pentru locuitori și vizitatori deopotrivă.

Această nouă rută va opera de trei ori pe săptămână, oferind zboruri directe și convenabile în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Prin introducerea acestei rute, călătorilor le este mai ușor ca niciodată să exploreze captivantul oraș Budapesta, o destinație renumită pentru istoria sa bogată, arhitectura uimitoare și atracțiile culturale. Fie că plănuiți o escapadă sau o călătorie de afaceri, Budapesta oferă o multitudine de experiențe, de la emblematicul Castel Buda și băile termale până la viața de noapte animată de pe malul Dunării.

Atracții turistice de neratat în Budapesta

  • Castelul Buda, un castel istoric și un palat al regilor maghiari.
  • Clădirea Parlamentului, una dintre cele mai vechi clădiri legislative din Europa, care oferă o frumusețe arhitecturală uimitoare.
  • Baia Termală Széchenyi, unul dintre cele mai mari și mai renumite complexuri de spa din Europa.
  • Bastionul Pescarilor oferă priveliști panoramice ale Budapestei, mai ales la apus.
  • Piața Eroilor, o piață importantă din Budapesta, renumită pentru statuile reprezentative ale celor Șapte Căpetenii ale Maghiarilor.

Cele mai frumoase locuri din Ungaria

Călătorii din Brașov se pot bucura acum de atracțiile culturale și deliciile culinare ale Ungariei, de la regiunile viticole din Tokaj la peisajele pitorești ale lacului Balaton. Această nouă rută nu numai că îmbunătățește conectivitatea, dar îmbogățește și experiența de călătorie, aducând tot ce este mai bun în Ungaria mai aproape de oamenii din Brașov și din împrejurimi.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Suntem încântați să lansăm zborul direct de la Brașov către Budapesta. Această nouă rută nu numai că întărește legăturile dintre România și Ungaria, dar oferă, de asemenea, o oportunitate fantastică pentru oamenii din Brașov și din regiunile învecinate de a explora una dintre cele mai captivante destinații din Europa. Ne angajăm să oferim opțiuni de călătorie convenabile, fiabile și plăcute, iar acest nou zbor este o dovadă a dedicării noastre de a oferi cele mai bune tarife pasagerilor noștri români, permițându-le să descopere Europa și nu numai cu Wizz Air.”

Citește și Guvernul anunță modificări pentru sistemele e-Transport, e-TVA și e-Factura