Stiri: Logistica

WIZZ Youth Challenge 2019.

S-a lansat WIZZ Youth Challenge 2019. Până când se fac înscrierile?

26.07.2019

WIZZ Youth Challenge 2019. Compania WIZZ AIR a lansat competiția sa anuală dedicată studenților – WIZZ Youth Challenge. În cadrul acestui concurs internațional, studenților din universități și colegii li se cere să-și demonstreze:

  • abilitățile de afaceri
  • gândirea critică
  • capacitatea de rezolvare a problemelor

Ei trebuie să răspundă unei provocări de afaceri reale stabilite de echipa de conducere a Wizz Air.

WIZZ Youth Challenge 2019. Strategia de dezvoltare durabilă a companiei

Competiția din acest an îi provoacă pe studenți să prezinte o idee creativă, inovatoare și unică, care să poată fi integrată în strategia de dezvoltare durabilă a Wizz Air. Aceasta trebuie să reitereze ideea că WIZZ rămâne cea mai ecologică companie aeriană din Europa.

Echipele de studenți trebuie să se înregistreze până la 1 septembrie 2019. Acest lucru se poate face accesând https://www.wizzyouthchallenge.com/.

Cei care vor fi aleși în finală, vor fi invitați să-și prezinte ideea în fața echipei de conducere a Wizz Air din Budapesta. Evenimentul va avea loc în perioada 14-15 octombrie 2019.

WIZZ Youth Challenge 2019. Premii

Câștigătorii nu doar că vor primi călătorii gratuite, timp de un an, în rețeaua WIZZ formată din mai mult de 650 de rute către 147 destinații, dar vor avea satisfacția că ideea lor va fi implementată în întreaga companie.

Echipele clasate pe locurile doi și trei vor primi și ele bilete gratuite într-o destinație WIZZ preferată.

WIZZ Youth Challenge 2019. O oportunitate unică

“Wizz Youth Challenge oferă o oportunitate unică pentru studenții din universități și colegii de a face cunoștință cu o problemă reală de afaceri. Nu numai că participanții vor avea șansa de a dobândi experiență profesională, dar vor avea și ocazia de a învăța despre industria aviatică și de a primi sfaturi și îndrumări de la echipa de management din Wizz Air. Sustenabilitatea este un lucru pe care îl luăm foarte serios la WIZZ și suntem mândri că suntem cea mai <verde> companie aeriană din Europa. Suntem mereu în căutarea unor idei și soluții inovatoare care să completeze inițiativele noastre deja existente în materie de sustenabilitate și unde să le găsim dacă nu la viitorii business lideri din toată Europa”, a declarat Stephen Jones, Deputy CEO și Managing Director la Wizz Air.

Citește și Tot ce trebuie să știi despre încetarea unui contract de telefonie. Sfaturi ANCOM