Stiri: Constructii

Yola Residence Bucuresti

Yola Residence București, un nou proiect rezidențial în vestul Capitalei

18.02.2019

Yola Residence București. Investiție de peste 10 milioane de euro într-un nou ansamblu situat în vestul Capitalei. Dezvoltatorul imobiliar, Alexandru Tiron, care deține o experiență în domeniu de 13 ani, investește în 223 de noi apartamente în zona de vest din Capitală, în ansamblul Yola Residence.

Noul proiect rezidențial se află pe strada Piscul Crăsani, nr. 71. Construcția a început în luna decembrie 2018 și va fi finalizată în totalitate în primăvara anului 2021. Prima fază a ansamblului urmează să fie livrată la finalul acestui an.

Yola Residence București. Ce spune dezvoltatorul proiectului?

“Suntem încântați să dezvoltăm Yola Residence într-o zonă cu totul nouă pentru noi – vestul Capitalei, o zonă într-o dezvoltare accelerată și în plină transformare. Experiența noastră cuprinde dezvoltări rezidențiale de dimensiuni mici și medii în zona Titan, unde am livrat către piață 5 blocuri de locuințe noi, dar și unul în zona Unirii”, a declarat dezvoltatorul proiectului.

Dezvoltatorul a adus pe piață până acum un număr de 204 apartamente noi, sub brandul de Sara Residence.

“Sunt inginer constructor de profesie și iată că am rămas în piață cu satisfacția cea mai mare de a aduce plus valoare în viețile clienților noștri. De aceea, am considerat că zona de vest, devenită deja un important hub al Bucureștiului, este cea pe care ne dorim să o creștem odată cu dezvoltarea Yola”, adaugă acesta.

Yola Residence București. Prețuri

Yola Residence va avea apartamente cu 1, 2 și 3 camere, în 223 de unități. Prețurile de lansare încep de la 49.900 euro până la 82.900 euro, TVA inclus.

De asemenea, ansamblul va avea un parc propriu pe o suprafață de aproape 2.500 de mp. La acesta se adaugă unități de învățământ și toate facilitățile urbane în imediata vecinătate.

Stația de metrou – Păcii – este la numai 10 minute de mers pe jos.

Yola Residence București. Creșterea calității vieții

“Îmi plac provocările și-mi place să gestionez un proiect încă de la început și mă bucur că am intrat în povestea Yola încă înainte de lansarea sa pe piață. Locuiesc în vestul Bucureștiului de mulți ani și cunosc mecanismul zonei de zi cu zi și sunt convins că Yola Residence va participa cu adevărat la creșterea calității vieții oamenilor din zonă, mai ales că aceasta a devenit în ultimii ani un pol de business important, astfel că locuințele noi aici sunt binevenite”, spune Daniel Raicu, Sales Manager al companiei The Concept Real Estate Advisers, compania care se ocupă de vânzările proiectului.

De procesul de vânzare al apartamentelor se ocupă firma de consultanţă imobiliară The Concept Group.

Citește și Târgul de Turism al României și ROMHOTEL au loc în perioada 21-24 februarie, la Romexpo