Zboruri Grecia 2021

Zboruri Grecia 2021. Ce curse noi lansează Wizz Air?

25.01.2021

Zboruri Grecia 2021. Wizz Air a anunţat că deschide două noi rute de la Bucureşti spre Zakynthos şi Corfu, cu două zboruri pe săptămână. Aceste noi zboruri vor fi operate între 15 iunie şi 15 septembrie 2021. Preţurile biletelor de avion încep de la 149 de lei pe segment.

Zboruri Grecia 2021. Bilete

Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil.

Aceste noi rute se adaugă celor trei servicii deja existente operate de la Aeroportul Otopeni către staţiunile greceşti, destinaţii populare de vacanţă pentru români. Astfel, pasagerii din Bucureşti şi împrejurimi vor putea călători cu Wizz Air către cinci destinaţii de vacanţă din Grecia în această vară:

  • Heraklion
  • Mykonos
  • Santorini
  • Zakynthos
  • Corfu

Cursele către aceste destinaţii vor fi operate în zilele de marţi şi sâmbătă.

Zboruri Grecia 2021. Măsuri pentru prevenirea COVID-19

Wizz Air a mai anunţat că la bordul aeronavelor sunt implementate măsuri stricte de sănătate şi igienă pentru a proteja pasagerii şi echipajul. Operatorul recomandă pasagerilor să adauge Wizz Flex la rezervare, ca o măsură suplimentară de protecţie. Procedând astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinaţie şi au opţiunea de a-şi anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

Preţul menţionat este pentru un singur segment, include taxa de administrare, un bagaj de mână (dimensiuni maxime: 40 x 30 x 20 cm). Preţul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei Wizz pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat.

Citeşte şi Certificatul CELTA: Ce avantaje aduce? 

 

 

 

Citiți și despre: