Zentiva preia Creo Pharmaceuticals

Zentiva preia compania britanică Creo Pharmaceuticals

02.04.2019

Zentiva Group a preluat Creo Pharmaceuticals Ltd. Este vorba de o companie din Marea Britanie, subsidiară a Amneal Pharmaceuticals. Achizița reflectă angajamentul companiei pentru dezvoltarea, producția și distribuția de medicamente accesibile.

Ce spune conducerea Zentiva?

“Ne bucurăm să putem anunța achiziția Creo Pharma, care va consolida poziția Zentiva în Marea Britanie. Decizia reflectă încrederea în această piață și angajamentul nostru ferm pentru dezvoltarea, producția și distribuția de medicamente accesibile, de înaltă calitate. Salutăm echipa Creo Pharma și reputația sa solidă pentru servicii ireproșabile asigurate clienților”, a afirmat Nick Haggar, CEO al Zentiva.

Declarația directorului Creo Pharmaceuticals

De asemenea, Luke Hart, Managing Director Creo Pharmaceuticals Ltd, spune că eforturile celor două companii vor aduce valoare clienților și pacienților din Marea Britanie.

“Ne alăturăm cu entuziasm echipei Zentiva cu încrederea că eforturile celor două companii vor aduce valoare clienților și pacienților din Marea Britanie. Credem că echipa comună Zentiva și Creo ne va permite să atingem o dinamică accelerată a creșterii și să ne atingem potențialul maxim”, a declarat acesta.

Zentiva are o echipă de peste 2.500 de persoane

Zentiva este un producător european de medicamente de înaltă calitate. Compania deservește pacienți din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Producătorul de medicamente deține o echipă dedicată de peste 2.500 de persoane. La aceasta se adaugă o rețea de fabrici, inclusiv fabricile emblematice din Praga și București.

”Credem că asistența medicală trebuie să fie un drept și nu un privilegiu. Mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de acces mai facil la medicamente de înaltă calitate și la asistență medicală. Lucrăm în parteneriat cu medicii, farmaciștii, distribuitorii, autoritățile de reglementare și guvernele pentru a oferi soluțiile de zi cu zi de care depindem cu toții”, mai precizează reprezentanții Zentiva.

Ce servicii oferă Creo Pharmaceuticals?

Compania Creo Pharma a fost fondată în 2007. Compania furnizează partenerilor acces direct prin marketing la piața britanică de generice.

”Suntem o companie cu reputație, de încredere și în dezvoltare, care urmărește să fie un furnizor cheie de medicamente generice și branduri comerciale pentru distribuitori, farmacii și spitale. Succesul Creo este construit pe relații solide cu clienții, servicii excepționale și portofoliu divers. Înțelegem că încrederea este vitală pentru domeniul dinamic al genericelor și ne asigurăm că răspundem acestor nevoi cu profesionalism și prietenie. Ne concentrăm pe prioritățile clienților și ne asigurăm că profesioniștii din sănătate și pacienții au acces la o gamă extinsă de produse unice”, explică oficialii Creo Pharmaceuticals.

Citește și Ordonanța 114. Ce efect au modificările aduse de Guvern?

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Zentiva preia compania britanică Creo Pharmaceuticals

  1. Pingback: Dm drogerie angajati: Oamenii, nucleul unei companii | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Baby Boom Show 2019 - surprize pentru cei mici | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.