Stiri: Finante

50 de cursuri gratuite pentru a deveni Broker de Asigurări

12.02.2019

Ritter, Broker de Asigurare și Reasigurare SRL este o companie cu capital 100 % românesc. Folosindu-se de experiența de 10 ani în domeniul intermedierii, acordării de consultanță și asistență în domeniul asigurărilor, Ritter oferă cu titlu gratuit un număr de 50 de cursuri de calificare.

RITTER Broker. Promovarea unei culturi a asigurărilor

RITTER Broker își dorește să contribuie astfel la promovarea unei culturi în domeniul asigurărilor, prin oferirea accesului la informații care sunt în același timp corecte și complete. Aceste cursuri au de asemenea rolul de a sprijini un număr de 50 de persoane care prezintă un potențial crescut în domeniul vânzărilor de asigurări private. Compania oferă acest sprijin în principal celor care, din lipsa unei finanțări adecvate sau a lipsei unor informații nu pot accede la această pregătire.

“Noi dorim să susținem și să încurajăm persoanele pasionate de domeniul financiar de asigurări să își îndelinească obiectivele, să devină brokeri de asigurări și să își creeze o carieră de succes, astfel că, pe parcursul lunii Februarie și Martie organizăm o campanie la nivel național prin care acordăm gratuit 50 de cursuri de calificare în domeniul asigurărilor, cursuri acreditate la nivel național. Aceasta sponsorizare pe care noi o facem se adresează tuturor persoanelor cu abilități de antreprenor care vor să își mărească veniturile prin vânzarea polițelor de asigurări.” Alexandra Brătescu, Director de vânzări – Ritter Broker.

RITTER Broker. Pregătirea asigurată

După formarea cursanților, aceștia vor fi admiși la un examen după care vor putea începe să vândă asigurări. Candidații vor beneficia de tot sprijinul din partea companiei de asigurări pentru un start optim în noua carieră.

Astfel, în cazul în care ești interesat de un partener care să te ajute să îți începi propria ta afacere, RITTER Broker este varianta ideală. Colaborând cu RITTER, vei putea beneficia de susținere continuă dar și recompense financiare corecte. Aceste recompense depășesc de multe ori nivelul veniturilor medii din România, dar este nevoie de implicare pe măsură.

RITTER Broker. Înscrierea în program

 Pentru a aplica la acest program, tot ce trebuie să faci este să te înscrii folosind linkul www.ritter.ro/devino-partener si să scrii mesajul “ Am citit articolul și sunt interesat să mă înscriu la cursul gratuit “. Mai multe informații referitoare la regulament și condiții poți găsi la adresa www.ritter.ro

 

Citește și Mastercard își lansează identitatea audio de brand