Stiri: Sanatate

ACIBADEM Turcia servicii medicale

ACIBADEM Turcia oferă servicii medicale de top. Ce premiu a primit?

21.11.2018

Furnizorul de servicii medicale private ACIBADEM Turcia a fost premiat cu binecunoscuta QUALITY meDAL, o recunoaștere a calității standardelor de top. Astfel, brandul, spitalele și serviciile medicale ACIBADEM au fost desemnate drept alegerea numărul 1 de către participanții turci la un sondaj QUDAL.

ACIBADEM Turcia servicii medicale. Cercetarea ICERTIAS

În cadrul studiului, aceștia au fost întrebați despre preferințele lor în ceea ce privește serviciile medicale private.

Nu mai puțin de 1.200 de persoane  au fost chestionate de către organizația elvețiană ICERTIAS – International Certification Association GmbH.  Este vorba de o organizație care conferă binecunoscutul meDAL QUDAL – QUALITY. Acesta este un standard de certificare de top acordat instituțiilor care oferă absolut cel mai înalt nivel de calitate a serviciilor.

Participanții la cercetare au putut alege liber orice furnizor de servicii medicale private atunci când menționau preferințele lor. Puși să numească spitalul din Turcia care, bazându-se pe propria experiență, oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate, numele ACIBADEM a fost cel mai frecvent răspuns dat.

ACIBADEM Turcia servicii medicale. Cea mai bună calitate

Având la bază cele mai multe voturi ale clienților, ACIBADEM Turcia a primit prestigiosul premiu QUDAL – QUALITY meDAL.

Reprezentanții ACIBADEM Turcia spun că premiul este o confirmare a efortului depus de furnizorul de servicii medicale.

ACIBADEM Turcia servicii medicale. O promisiune pentru pacienți

„Distincția QUDAL – QUALITY meDAL 2018/2019 – acordată ACIBADEM este o recunoaștere internațională și o confirmare a efortului continuu pe care îl facem cu toții pentru a oferi cele mai bune servicii de asistență medicală din lume. Importanța premiului meDAL este cu atât mai mare pentru ACIBADEM, cu cât voturile au fost acordate de foști pacienți, pe baza propriei experiențe și a interacțiunii cu personalul, facilitățile și serviciile noastre premium. Este, de asemenea, o promisiune că pacienții noștri vor primi întotdeauna cele mai bune servicii de asistență medicală posibile, cu cei mai buni doctori și personal, susținute de cele mai recente descoperiri medicale, inovații și metode de terapie”, a declarat Rasim Topuz, Business development and Marketing Deputy General Manager.

Acesta a mulțumit pacienților din Turcia și din întreaga lume pentru încrederea lor.

”Mulțumim minunatei noastre echipe pentru faptul că a fost atât de implicată în efortul de a deveni unul dintre furnizorii de asistență medicală de top. De asemenea, e un motiv în plus să susținem misiunea noastră de a ne păstra poziția de lideri printre furnizorii de servicii medicale premium pentru pacienții din România”, a mai spus Rasim Topuz.

ACIBADEM Turcia servicii medicale. Pacienții din România

Conform acestuia, România se numără printre țările din care vin cei mai mulți pacienți străini.

”Suntem mândri să spunem că primim un feedback extraordinar și încurajator din partea fiecărui pacient”, a completat Rasim Topuz.

Grupul ACIBADEM Healthcare oferă servicii de asistență medicală în:

  • 21 de spitale
  • 16 clinici de ambulatoriu
  • aproape 22 500 de angajați
  • 3.500 de medici
  • 4.000 asistenți medicali

ACIBADEM funcționează în patru țări. Clinicile oferă servicii de diagnoză și tratament la standardele de asistență medicală certificate prin acreditare JCI.

Citește și Gazele din Marea Neagră, vândute. Black Sea Oil & Gas a încheiat un acord cu ENGIE